• Header 5
  • Algemeen_bal
KOSC
 

Teamfoto's worden gemaakt !!

Zoals gebruikelijk aan het begin van ieder seizoen wordt van elk team van KOSC een elftalfoto gemaakt. Dit is ten behoeve van de Seizoenseditie van de KOSC Proat en de KOSC website.
Vanaf komend weekend zullen de teams op de foto gezet worden. Vincent Maaswinkel en Ramon Baasdam zijn bereid gevonden de foto’s te maken.
De leiding van de teams hebben bijgaand overzicht ontvangen wanneer hun team gefotografeerd zal worden.

In principe wordt rond een half uur voorafgaand aan de (thuis)wedstrijd de foto genomen. (Er is ook een reservedag aangegeven, hiervan wordt alleen bij hoge uitzondering gebruik gemaakt).
De leiding wordt verzocht om de spelers van een en ander op de hoogte te brengen zodat iedereen op tijd en in de juiste kleding aanwezig is.


Volledigheidshalve volgen hieronder nog even enkele spelregels m.b.t. het maken van de teamfoto’s:
• Alle spelers dragen het zwarte KOSC wedstrijdtenue (dus zonder trainingsjas).
• Alle leiders/trainers dragen de zwarte leidersjas (Indien je geen leidersjas bij je hebt, probeer er dan 1 te lenen van een collega-leider van een ander team)
• De foto’s worden gemaakt op aanwijzing (opstelling) van de fotograaf. Kijk goed op welk veld de foto wordt genomen.
• Bij elftallen kan gebruik worden gemaakt van de terrasstoelen. De leiders dienen er voor zorg te dragen dat ze op het juiste veld komen te staan en dat ze ook weer worden teruggebracht.
• Gezien het drukke schema verzoeken wij alle teams om op tijd en compleet aanwezig te zijn voor het maken van de foto. Bij teams die niet compleet zijn, zullen de namen van de ontbrekende spelers en/of leiders uiteraard wel onder de foto op de website geplaatst worden.


Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!