Gezellig jeugdkamp KOSC jeugd

In het land waar momenteel het Europees Kampioenschap wordt verspeeld zetten ook KOSC jeugdleden voet op Duitse bodem. In Uelsen vond het jaarlijkse kamp voor de JO10 en JO11 jeugd plaats. Op vrijdag vertrokken de KOSC spelers en speelsters op de fiets de grens over. Op deze eerste avond was het natuurlijk eerst de verdeling over de kamers en het uitpakken van de spullen. Daarna vrij voetballen om de avond af te sluiten met Lasergun, een Levend Stratego en een BBQ.
Na een ‘kort nachtje’ begonnen de deelnemers met een ontbijt om vervolgens een voetbaltoernooi af te werken. Na de lunch volgde een zeskamp met uitdagende onderdelen en daarna vertrok de groep om te zwemmen in het prachtige zwembad van Uelsen. Na het heerlijke diner speelde de groep voetbalbingo en weer het altijd favoriete Levend Stratego.
Op zondag werd het kamp afgesloten. Eerst alles opruimen en daarna nog wat zeskamp spelletjes gedaan en gevoetbald. Tijdens de prijsuitreiking werd duidelijk dat team Nederland het kamp heeft gewonnen. Vervolgens pakten de deelnemers de fiets om na een gezellig kamp tevreden naar huis te fietsen.

Bron: InenOmOotmarsum