Hard werkend JO15-2 komt net iets te kort tegen SDC ’12 JO15-2

Een hard werkend KOSC JO15-2 heeft zijn 6e competitiewedstrijd verloren, op ons hoofdveld was SDC ’12 JO15-2 met 1 – 3 te sterk.
De boys begonnen zeer overtuigend aan de wedstrijd en binnen 2 minuten zorgde Wout W. op aangeven van Teun dan ook al voor de vroege openingstreffer. De boys werkten hard en onze aanvallers waren net wat slimmer, sneller en sterker dan hun verdedigers. Jammer genoeg konden we hier niet echt van profiteren en naarmate de wedstrijd vorderde knokten de gasten zich aardig terug in de wedstrijd. Voetballend werd SDC iets sterker, maar dit leverde gelukkig geen grote kansen op. Na een klein kwartiertje werd het wel 1 – 1 nadat we in principe veel te makkelijk een goal weggaven. Rens speelde de bal eigenlijk onnodig terug op keeper Daan, die verwerkte het leer vervolgens niet goed en schoot de bal kwam zomaar bij de tegenstander in de voeten. Die wist er vervolgens wel raad mee en stelde hun aanvaller in staat om op fraaie wijze de gelijkmaker te scoren. Hierna bleven de gasten uit Denekamp de bovenliggende partij zonder dat dit leidde tot grote kansen of mogelijkheden. Zelf slaagden we er helaas niet echt meer in om de bal in de ploeg te houden en voor gevaarlijke momenten te zorgen, we beten veel te weinig van ons af en verloren te veel duels. Via een corner kwamen de gasten vlak voor rust op 1 – 2 en met deze stand gingen we ook rusten.
In de rust aangegeven dat we allemaal ons stinkende best deden, maar dat er toch echt nog wel een scheppie bij op moest om hier nog met een goed resultaal van het veld te gaan. Probeer de bal wat langer in de ploeg te houden, zorg dat je de duels wint en probeer voorin wat gevarieerder te zijn, in de eerste helft ging te veel over links en werd de snelle Wout W. te weinig betrokken in het spel.

En in de tweede helft gingen de boys vol overgave op jacht naar de gelijkmaker. De boys werkten allemaal keihard, werden sterker en sterker en een doelpunt hing ook absoluut in de lucht. Kansen hebben we hier ook wel degelijk voor gehad, met name Wout W. zorgde voor veel gevaarlijke momenten, maar het geluk ontbrak vandaag en de bal wilde er gewoonweg niet in. De gasten moesten zich de tweede helft echt beperken tot tegenhouden en wisten met het nodige geluk de 3 punten mee naar Denekamp te nemen. Een gelijkspel hadden de boys op basis van de tweede helft ook echt wel verdiend, maar helaas krijg je niet altijd alles wat je verdiend.
Jammer jongens, aanstaande zaterdag spelen we uit tegen NEO JO15-4 en dan is er weer een nieuwe kans om drie punten aan ons puntentotaal toe te voegen. Bovenin blijft het ontzettend spannend, we zijn helaas even van de koppositie verdreven, maar zijn nog zeker niet kansloos voor een toppositie.

1 – 0 Wout W. 2e minuut
1 – 1 Speler SDC ’12 12e minuut
1 – 2 Speler SDC ’12 30e minuut