Nieuwe trainers voor KOSC 2 en JO19-1

KOSC 2
De commissie Voetbalzaken is er in geslaagd om voor komend seizoen, ter vervanging van Gilbert van den Heuvel, een nieuwe trainer aan te trekken voor KOSC 2.
Zijn naam is Niels Kroeze, 32 jaar, in het bezit van het TCII diploma en afkomstig uit Geesteren. Niels is docent lichamelijke opvoeding en werkzaam bij de gemeente Twenterand.
Zijn voetbalcarrière heeft Niels, uiteraard, doorgebracht bij STEVO waar hij tot 2016 heeft gekeept in het 2e elftal. Daarna heeft hij zich full time toegelegd op het trainersvak. De laatste jaren met name bij selectie-jeugdelftallen van STEVO, DETO, PH en TVC’28. Op dit moment traint hij de JO17-1 en JO13-1 bij TVC’28. Hij blijft overigens komend seizoen TVC JO17-1 trainen en coachen.

Niels ziet er naar uit om, voor het eerst, zijn trainerscapaciteiten over te brengen op (jong) volwassenen. Goede onderlinge communicatie en een duidelijke voetbalvisie zijn voor hem belangrijke uitgangspunten. Wij wensen Niels voor volgens seizoen veel succes toe.

KOSC 19-1
Daarnaast heeft de commissie Voetbalzaken bekend gemaakt dat Rick Engbers met ingang van volgend seizoen de opengevallen plaats bij JO19-1 zal invullen. Zoals bekend vertrekt de huidige trainer, Thijs Masselink, als hoofdtrainer naar Manderveen.
Rick is geen onbekende bij KOSC. Hij heeft jarenlang verschillende jeugdteams van training voorzien en was lid van de TCJ. De laatste heeft hij KOSC JO13-1 getraind. Rick heeft eind vorig seizoen zijn diploma TC3 behaald (op onderstaande foto 2e van links). Wij wensen Rick voor volgend seizoen veel succes toe.