• Algemeen_bal
  • Header 5
KOSC
 

De kunstgras actieweken

Op de pagina van de kunstgras actieweken houden we iedereen geïnformeerd over acties, spontane initiatieven en de laatste stand van zaken van de KOSC Kunstgras Actieweken!  

Sponsoring door bedrijven: donaties en boarding

Deze week is het aantal toegezegde donaties flink opgelopen. Afgelopen zaterdag zijn alle reclameborden van de sponsoren die definitief een donatie hebben toegezegd rond het nieuwe veld opgehangen. Alle borden zijn dankzij Sport&Sign en enkele vrijwilligers opgehangen. De komende weken zullen de overgebleven plakken waarschijnlijk worden opgevuld aangezien we verwachten dat er nog enkele sponsoren nog een donatie zullen toezeggen. De verwachting van de sponsorcommissie is dat alle reclameborden rondom het kunstgrasveld zullen worden voorzien van een sponsor. Vanaf nu is dus ook duidelijk te zien welke bedrijven kunstgras bij KOSC mede mogelijk hebben gemaakt. Maar we vergeten de vrijwilligers ook niet!  Er is gewoon door iedereen fantastisch werk verricht om dit allemaal mogelijk te maken.

 

Hieronder is in de barometer te zien wat de huidige stand van de toegezegde donaties door bedrijven is. Deze stand wordt wekelijks op vrijdag via deze site geüpdate. We zitten inmiddels op ons doel van € 40.000 uit donaties van bedrijven. Maar er is nog ruimte in de onderstaande barometer. Mocht jij een bedrijf kennen waarvan je denkt dat die KOSC best een eenmalige donatie voor kunstgras wil doen, mail dit dan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

 

Legenda:

Blauw: weergave bijdrage (€) financiële donaties

Groen: weergave bijdrage (€) donatie in natura (materiaal, arbeid)

 

 

Veiling

De veiling is inmiddels online en er staan nu ruim 40 veilingitems online. Dus iedereen kan al gaan bieden op een item tot en met woensdag 9 april. Het hoogste bod op woensdag 9 april zal het openingbod zijn voor vrijdag avond 11 april.

We zullen binnenkort ook de naam van de veilingmeester bekend maken. Hij heeft inmiddels al toegezegd dat hij dit een uitdaging vindt. Dus….

Vandaag nog een mooi item ontvangen van de Energiewacht en de FA Loohuis BV. Een nieuwe CV ketel inclusief klokthermostaat en plaatsing (waarbij alle leidingen binnen een meter worden aangepast). Binnenkort komt dit item op de site te staan.

Team-acties op stoom!

Beste club-leden,

De meeste teams hebben aangegeven wat ze gaan doen aan team-acties tbv kunstgras en hoeveel geld daarmee wordt opgehaald.

Dat is fantastisch nieuws!!

We verwachten ook een bijdrage van de teams die (nog) niets hebben aangeleverd;

We gaan er van uit dat iedereen na afronding het bedrag inlevert (in een envelop met daarop het team en bedrag) op het afgesproken adres, vraag hiervoor je leider/trainer.

We rekenen op alle teams om er gezamenlijk voor te zorgen dat we een bijdrage van € 5000,- kunnen leveren.

Als het bedrag is ingeleverd, wordt deze verwerkt in de thermometer in de kantine.

Dank voor alle inspanningen en we kijken uit naar het resultaat.