• Algemeen_bal
  • Header 5
KOSC
 

Vriendenloterij

Vriendenloterij banner

Vooruitlopend op een konkreet standpunt van de gemeente Dinkelland, heeft de Ootmarsumse voetbalclub KOSC besloten, alvast te starten met een spaaraktie om de aanleg van KUNSTGRAS bij KOSC een stap dichterbij te brengen. U kunt KOSC steunen door mee te doen aan de Vriendenloterij, meespelen is heel eenvoudig. Klik op de banner hierboven of ga naar www.vriendenloterij.nl, bel naar 0900 - 300 1400, of vul het aanmeldformulier in om uw loten te bestellen. U kunt een aanmeldformulier afhalen in de KOSC-kantine.

Vermeld duidelijk dat u meespeelt ten behoeve van KOSC Ootmarsum! Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct de aanleg van KUNSTGRAS bij KOSC. En het mooie is, u maakt wekelijks kans op duizenden prijzen oplopend tot €100.000! Voor slechts €2,20 per week speelt u mee en wint u een prijs dan mag u dezelfde prijs ook aan vijf vrienden geven! Wint u een auto? Dan winnen uw 5 deelnemende vrienden ook. Wint u de wekelijkse €100.000, dan mag u nog eens €100.000 verdelen onder uw vijf vrienden.

De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat.

KOSC wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om de aanleg van kunstgras bij KOSC te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee! Voor vragen kunt u terecht bij Jeroen Timmers (Tel. 295284)

Alvast bedankt voor uw steun aan KOSC!