• Algemeen_bal
  • Header 5
KOSC
 

Wat gaan we doen

 Kunstgras Ja!


De titel zegt het al! Kunstgras ja! En dat gaat door, zoals bijna iedereen weet zijn we bij KOSC volop bezig met de aanleg van een kunstgrasveld. Dit was gezien onze hoeveelheid beschikbare velden en ons ledenaantal ook absoluut noodzakelijk. Als het de komende maanden meezit kan er ook bij KOSC het komende voorjaar al op kunstgras gevoetbald en getraind worden.

Maar ook in de toekomst?

Deze vraag willen wij ook graag met een volmondig Ja beantwoorden, alleen hebben wij daar uw hulp wel bij nodig. Door de privatisering van ons KOSC-complex, de aanleg en het onderhoud van het kunstgrasveld en het reguliere onderhoud zullen ook voor KOSC de uitgaven de komende jaren oplopen. Maar KOSC wil de voetbalsport en haar activiteiten laagdrempelig
maken en houden. Het moet toegankelijk zijn voor iedereen uit Ootmarsum en zijn buurtschappen. Voor jong en oud, voor jongens en meisjes. Voor nu, maar ook voor in de toekomst.

 

Wat gaat KOSC de komende periode doen?

We gaan vanuit KOSC verschillende actie’s organiseren tot aan de feestelijke opening van het kunstgrasveld op vrijdag 11 april 2014.

We gaan huidige en potentiele sponsoren benaderen voor donaties en boarding, daarnaast gaan we een “Kunstgras voor KOSC” actie opzetten. Voor 50 euro kan iedereen een bijdrage leveren aan het nieuwe kunstgras veld voor KOSC. Daarnaast gaan alle teams van KOSC individuele actie’s opzetten variërend van auto’s wassen op zaterdagen, bloembollen verkopen, klusjesmiddagen tot grasmaaien of boodschappen doen om zo als team ook een bijdrage te leveren. In de KOSC kantine kan iedereen het verloop van deze actie’s volgen op een grote thermometer.

Het geheel wordt afgesloten met een grote veilingactie met waanzinnige items tijdens de opening van het kunstgras veld op 11 april.

Wij vragen dan ook begrip voor het feit dat u de komende maanden misschien vaker dan 1x met onze enthousiaste leden geconfronteerd gaat worden. Vergeet dan niet het gezamenlijke doel. Het doel om de voetbalsport in Ootmarsum en omstreken te behouden.

Niet alleen nu, maar ook in de toekomst!

 

kunstgrasactie-kosc3