• Algemeen_bal
  • Header 5
KOSC
 

Editie 2014

 

KOSC Internationaal Pinkstertoernooi - editie 2014

Met Pinksteren, op 6-7-8 juni 2014 organiseren wij wederom het grote Internationaal KOSC Pinkstertoernooi. 
Dit jaar zal het toernooi bestaan uit A1 elftallen en het liefst van een aardig hoog niveau. Het hoofd item dit weekend moet zijn Voetbal!!

Er zal onder meer worden gestreden om;

de fel begeerde penaltybokaal
de beste speler van het toernooi
de beste keeper van het toernooi

  1. de topscorer van het toernooi
    de Fair-play cup

 

Daarnaast ligt het accent natuurlijk op een gezellige sfeer, tevens is er de mogelijkheid om te overnachten in het tentenkamp. Gedurende het toernooi worden er allerhande activiteiten op ons sportpark georganiseerd, s'avonds draait er een DJ en zijn er live optredens in de feesttent. Een prima ambiance om het voetbalseizoen om het voetbalseizoen op een sportieve en gezellige manier af te sluiten.

In de bijlage zie je het affiche met de uitgenodigde teams, waarvan er inmiddels al diverse hun deelname hebben bevestigd. We hebben hiermee een aardig deelnemersveld maar wij zouden het mooi vinden als op ons Internationaal toernooi nog meer Duitse en Belgische elftallen aanwezig zouden zijn.  Uiteraard gaan wij gaan ons uiterste best doen om een zo sterk en gevarieerd mogelijk internationaal deelnemersveld aan te laten treden. 

Als buitenlandse clubs hebben inmiddels O
lympia Laxten A1 en JFG Mömlingtal e.V. A1 uit Duitsland hun aangegeven op ons toernooi aanwezig te zijn. We streven naar een toernooi van 4 poules van 4 of 5 teams, dus minimaal 16 teams en maximaal 20 teams. Lijkt het je ook leuk om met jouw A1 team aan ons internationaal toernooi deel te nemen neem dan contact op via Facebook of Twitter. Bij aanmelding zal  in de loop van het seizoen en ruim voor aanvang van het toernooi de benodige informatie worden toegezonden.


Like het KOSC Internationaal Toernooi op Facebook
Volg het KOSC Internationaal Toernooi op Twitter


affiche deelnemers