• Algemeen_bal
  • Header 5
KOSC
 

Internationaal JO19-1 KOSC-toernooi 2017!!

affiche 2017

Beste voetbalvrienden,

Op 23-24-25 juni 2017 organiseren wij voor de 40e keer het grote Internationaal KOSC Jeugdtoernooi voor ambitieuze JO19 elftallen. Dit is de 40 ste editie dus een jubileum jaar, dus extra activiteiten!
Het hoofd item dit weekend moet zijn Voetbal!! Er zal onder meer worden gestreden om de fel begeerde penaltybokaal, de beste speler v/h toernooi, de beste keeper v/h toernooi, de topscorer v/h toernooi en de Fair-play cup!

Daarbij moet er natuurlijk wel een gezellige sfeer zijn en is er de mogelijkheid om te overnachten in het tentenkamp. Er zullen wel allerlei activiteiten zijn op het sportpark, en 's avonds zal er een DJ zijn en Live optredens in de feesttent. Zo kun je op een sportieve maar gezellige manier het seizoen afsluiten.

We hebben voor deze datum gekozen omdat de nacompetities en de Beltona Beloften Finaledag dan ten einde zijn. Ook kunnen elftallen dit toernooi gebruiken ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Wij vinden dat op een Internationaal toernooi ook meerder Duitse en eventuele Belgische elftallen aanwezig moeten zijn. Wij gaan ons best doen om een zo goed en sterk mogelijk Internationaal deelnemersveld neer te zetten.

Wij hopen dan ook van harte dat uw JO19-1 elftal wil/zal deelnemen, en zou je dat dan zsm per mail willen melden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

We streven naar een toernooi van 4 poules van 5 teams, dus maximaal 20 teams. Er zijn dus maximaal 20 plaatsen beschikbaar!! Ook als het vol is kun je je gewoon aanmelden en je komt op de reservelijst. Als er dan een team afmeld nemen we contact met u op.

Programma:

vrijdagavond:

* aankomst en team presentatie

* eerste wedstrijden worden dan gespeeld

* gelijktijdig is er een toernooi voor de veteranen?? (of een andere activiteit)

* disco

zaterdag:

* hele dag toernooi (poulewedstrijden)
* s ávonds penaltybokaal
* feestavond met live optredens en DJ

zondag:

* eerst nog poulewedstrijden daarna finalerondes
* prijsuitreiking

De kosten voor dit gehele weekend zijn: 25,00 euro pp. Dat betekent het hele weekend ontbijt, lunch en avondeten. De kosten voor de tent (voor circa 25 personen) zal 160,- euro bedragen.

Zie ook: Facebook: https://www.facebook.com/pages/Inter-KOSC-Pinkstertoernooi/320822581378547

Twitter: @KOSCtoernooi

Foto's van de vorige edities zijn ook te zien op: http://www.kosc.nl/kosc-fotoalbum

Bij aanmelding zal ik in de loop van het seizoen de nodige aanvullingen/info versturen.

Met vriendelijke groet,

Raymond Aveskamp

T: 06 53 46 56 96 
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.