Veel waardering voor een nieuwe mister KOSC

Na 20 jaar nam Fabian Harperink afscheid van het eerste van KOSC. De ‘motor van KOSC’ kreeg een waardig afscheid. Het mooiste cadeau is misschien wel ‘de vereeuwiging’ van Fabian op één van de muren in de KOSC kantine. Hij speelde maar liefst 475 wedstrijden in het eerste, maar zet nu een punt achter zijn carrière op het hoogste niveau bij KOSC.
De wedstrijd tussen het eerste van KOSC en een Allstars  KOSC team met vele bekende namen uit het verleden van de Ootmarsumse voetbalclub eindigde in een 2-1 winstpartij voor het eerste. Het allerlaatste wapenfeit blijft de goal van Fabian, die zijn KOSC 1 shirt verruilde voor het Allstars shirt en in die outfit de aansluitingstreffer te produceren.
Vanaf nu heeft de Ootmarsumse club er een nieuwe mister KOSC bij, die na afloop vele cadeaus mocht ontvangen, maar vooral veel waarderende en warme woorden. Jorrit Weierink sprak zijn aanvoerder toe namens de eerste selectie, Rutger Vrielink namens de oud spelers, Ben Gerrits namens de ereleden en Harold Rorink als voorzitter van de voetbalvereniging. Na afloop was het erg gezellig en haalden de aanwezigen, spelers, (oud) trainers, leiders en supporters, samen nog vele herinneringen op. De anekdotes vlogen over de tafels en dat alles onder het genot van een hapje en drankje. Met steeds weer Fabian als stralend middelpunt.

Bron: InenOmOotmarsum
Foto’s: Ramon Baasdam