Heerlijke overwinning voor JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn eerste competitiewedstrijd gewonnen, na een zeer spannende en gelijkopgaande wedstrijd trokken de boys en girl met 1 – 2 uiteindelijk aan het langste eind.

We wisten dat deze gasten vorige week met 9 – 1 klop hadden gekregen van ATC ’65 JO15-2 en we moesten dus gelijk de hooggespannen verwachtingen even temperen. Gelukkig lukte dit aardig, het team begon prima aan de wedstrijd en het spelbeeld ging mooi gelijkop. Na een klein kwartiertje kwam de sterk spelende Rens L. in balbezit, speelde zich knap vrij en schoot met een fraaie boogbal over de keeper de 0 – 1 tegen de touwen. De gastheren waren absoluut niets minder dan ons, maar door hard te werken, elkaar te helpen en te coachen bleef lang de 0 – 1 op het scorebord staan. Jammer genoeg was er een klein momentje van verslappen en toen lag ook direct de 1 – 1 in het netje

In de rust aangegeven dat we eigenlijk hartstikke tevreden waren over het vertoonde spel, iedereen legde enorm veel energie in zijn spel, deed zijn stinkende best en werkte keihard. Als we dit ook in de tweede helft konden opbrengen, zouden we hier zomaar eens drie punten konden pakken.

En al vrij snel in de tweede helft was er wederom een prima genomen corner van Guus die plots door hun eigen speler in eigen doel werd gekopt 1 – 2. Vervolgens kregen de jongens allemaal het gevoel van dit gaan we echt niet meer weggeven. Voor zover mogelijk werd er nog harder gewerkt en onder aanvoering van aanvoerder Rens W., de sterk spelende en hard werkende mid mid Guus en linksback Chris, die hun gevaarlijkste rechteraanvaller aardig in bedwang kon houden en ervoor zorgde dat hij niet of nauwelijks meer gevaarlijk kon worden, sleepten we hier een schitterende 1 – 2 overwinning uit het vuur. De gastheren slaagden er niet of nauwelijks meer in om echte grote kansen te creeeren en aan de andere kant hadden we via Kars en Mart zelfs nog enorme kansen om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Uiteindelijk floot de scheidsrechter voor het einde en gingen de drie punten dik verdiend mee terug naar Ootmarsum.

Vanmiddag een leuke, gelijkopgaande wedstrijd gezien die de boys en girl echt hebben gewonnen door net iets meer energie en gif in de wedstrijd te leggen dan de tegenstander. Hiervoor moeten we het team echt een heel groot compliment maken. En als we op deze voet verder gaan en het combinatiespel ook nog wat rustiger en minder slordig wordt, weten we als technische staf zeker dat we dit seizoen nog veel meer punten zullen gaan pakken.

0 – 1 Rens L. 15e minuut
1 – 1 Speler SDC ’12 33e minuut