Hattrick Mart voldoende voor nipte overwinning JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn 3e competitiewedstrijd met miniem verschil gewonnen, op ons hoofdveld werd hekkensluiter ATC ’65 JO15-3 met 3 – 2 verslagen.

De boys begonnen goed, geconcentreerd en scherp aan de wedstrijd en waren de eerste 25 minuten duidelijk de bovenliggende partij. Mart en in de rebound Kars hadden na ruim 10 minuten de openingstreffer op hun schoen, maar het geluk en fortuin ontbrak in dit geval. Verder leverde dit overwicht geen hele grote kansen of mogelijkheden op, maar iedereen voelde dat het doelpunt niet lang meer kon uitblijven. De gasten moesten zich echt beperken tot tegenhouden, maar na een klein slippertje van Boudewijn was daar even voor rust het eerste schot op doel van de withemden. Gek genoeg was het tweede schot op doel van de gasten wel raak. Een hard en zwabberend afstandschot verdween over Hugo in het doel. Gelukkig zorgde Mart met twee prima treffers al snel voor een 2 – 1 voorsprong, waarbij zijn tweede goal uit een vrije trap zeer fraai was. In onze honger naar nog meer doelpunten was aanvoerder Rens W. iets te ver doorgeschoven, waardoor ongelukkig balverlies zorgde voor de 2 – 2. Vanaf de aftrap werd dit echter direct rechtgezet door opnieuw Mart die geklungel in hun verdediging meteen afstrafte 3 – 2.

In de rust aangegeven dat we zeer tevreden waren over het spel in de eerste 20-25 minuten, maar dat het vervolgens zeer rommelig en flipperkastvoetbal werd. Proberen weer terug te keren na die eerste fase van de wedstrijd.

Direct na rust begonnen de boys en girl ook weer prima en hadden ze eigenlijk direct de 4 – 2 moeten scoren. Na een fraaie aanval waarbij Mart aan de rechterkant zijn tegenstander voorbij snelde en de bal prima teruglegde op de opkomende Rens W., was dit ook zeer zeker mogelijk. Jammer genoeg was het schot van onze aanvoerder net niet krachtig en overtuigend genoeg voor een doelpunt. Vervolgens werd het spel aan onze zijde vrij slordig, was er geen drive meer en werden er te veel duels verloren. In die fase had het in principe 3 – 3 kunnen worden, maar gelukkig gebeurde dit niet en hield Hugo op dat moment keurig de 0. Na een wissel werden de laatste 10 minuten van de wedstrijd weer ietsje beter en kwamen we ook niet echt meer in de problemen.

Al met al een prima overwinning, die uiteindelijk in de tweede helft nog met hangen en wurgen over de streep werd getrokken. We hadden het onszelf vanmorgen op verschillende momenten een stuk gemakkelijker kunnen maken, maar goed de drie punten zijn binnen en daar gaat het uiteindelijk ook om.

0 – 1 Speler ATC ’65 26e minuut
1 – 1 Mart 30e minuut
2 – 1 Mart 33e minuut
2 – 2 Speler ATC ’65 34e minuut
3 – 2 Mart 35e minuut