KOSC JO15-2 pakt driepunter in laatste competitiewedstrijd

KOSC JO15-2 heeft zijn laatste competitiewedstrijd, na een 2 – 0 achterstand, dik verdiend gewonnen, op Sportpark Diekman – Oost werd met 3 – 4 gewonnen van de nr. 8 De Tubanters1897 JO15-5.

De gastheren waren de eerste helft wat slimmer en directer. Met name hun snelle laatste man was zéér goed en zorgde ervoor dat wij weinig kansen konden creëren. Alleen Joep kreeg een goede kans en ook gastspeler Jelte was een paar x dreigend. De Tubanters waren een paar keer dicht bij een doelpunt, maar keeper Xander had een aantal uitstekende reddingen en hield zijn doel schoon. Tien minuten voor rust lukte dit echter niet en kwam de 1 – 0 op het scorebord.

In de rust aangegeven dat we er nog wel iets méér aan moeten trekken vanmiddag. Voetballend waren we zeker niet minder, zorg dat je in de wedstrijd blíjft, dan komen de kansen vanzelf wel.

In de tweede helft wisselden Bart en Guus van positie en dit leek prima uit te pakken. Jammer werd het wel eerst 2 – 0 na hun eerste gevaarlijke moment. Één minuut later zorgde de sterk spelende Joep voor de aansluingstreffer en weer een paar minuten schoot Jelte uit een schitterend genomen vrije trap de gelijkmaker op het scorebord. Nu was het geloof weer volledig terug bij de boys en leken de drie punten binnen handbereik. Tien minuten voor tijd jaagde Joep van grote afstand de 2 – 3 tegen de touwen en een kleine vijf minuten later werd het zelfs 2 – 4 door de ongrijpbare Jelte. Een paar minuten voor tijd werd het weer spannend nadat hun spits de 3 – 4 binnen schoot. Echter bleven de boys scherp, hielden ze hun koppie erbij en werd de tweede overwinning van deze competitie binnen gesleept, bam.

Zo werd de allerlaatste wedstrijd van het seizoen dik verdiend gewonnen en kon er eindelijk weer een klein feestje in de kleedkamer gevierd worden. De laatste weken werd er telkens prima gespeeld, maar zaten we elke x net aan de verkeerde kant van de score. Vandaag was daar dan wel eindelijk de beloning na een prima seizoen. Complimenten voor het hele team, iedereen heeft keihard gewerkt en zijn stinkende best gedaan om deze punten binnen te halen.