1e Bingo bij KOSC een succes!

Het nieuwe Bingo seizoen bij KOSC is begonnen. Met 38 deelnemers aan dit toch steeds onderhoudende spel was de organisatie dik tevreden. Om half twee op deze woensdagmiddag staan de deuren van de KOSC kantine ‘wagenwijd’ open als teken dat iedereen van harte welkom is.
Voor iedereen is er koffie met cake met het vertrouwde gezicht van Jan ter Horst achter de bar. Om 14.00 uur wordt het startsein gegeven en zijn Hans Overvelde en Wim van Benthem de ‘molenaars’, die de Bingomolen bedienen.
De gastvrouwen Elly Mulstege en Stien Overvelde zorgen er voor dat de prijzen worden uitgereikt en dat iedereen voorzien wordt van drinken en wat lekkers. Een geoliede machine, die bijdraagt aan de fijne sfeer in de KOSC kantine. Als de ballen rollen is dat het enige geluid in deze ruimte, want als de molen draait is iedereen stil. Het duurt even in deze eerste ronde als er Bingo wordt geroepen. Velen hopen op een valse, maar dat bleek niet het geval. De winnares is bekend en na de volgende bal volgen er meer.
De prijzen zagen er piekfijn uit en ook dat is een compliment aan de organisatie, die al vanaf 10.00 uur bezig zijn met de voorbereidingen. Ze kunnen terugkijken op een geslaagde middag vol plezier en gezelligheid. Met recht BINGO!

Bron: InenOmOotmarsum