Kledingcommissie

Wat doet deze commissie?
De kledingcommissie van KOSC is verantwoordelijk voor de inname en uitgifte van de door de sponsorcommissie geregelde kleding.
Hierbij wordt nauw samengewerkt met de sponsorcommissie en technische commissie om een beeld te krijgen van welke teams welke kleding behoren te krijgen.
Met een enthousiast teams dames wordt een het eind van het competitieseizoen een datum gepland waarop alle kleding kan worden ingeleverd. De kleding wordt vervolgens gecontroleerd en beoordeeld voor het komende seizoen.
In de periode tot aan de uitgifte wordt er in overleg met de sponsorcommissie gekeken wat er nog bijbesteld dient te worden aan kleding, zodat op de avond van de uitgifte alles weer gereed staat voor de verschillende teams en iedereen weer compleet het nieuwe voetbalseizoen tegemoet kan gaan.
De kledingcommissie bestaat uit een enthousiaste groep dames die zich inzetten om de inname en uitgifte zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast zorgen zij er voor dat alle tassen met teamkleding gevuld worden voor het nieuwe seizoen.

Wie zit er in de Kledingcommissie?
De kledingcommissie bestaat op dit moment uit de volgende personen:
Annemarie Hulsmeijers (hoofd Kledingcommissie), Anne Hemme, Carmen Bosch, Ellen Kemperink, Ellen Damhuis, Esther Timmers, Francien Koldemeule, Helma Eertman, Ine Kaptein, Irma Droste, Maaike Broekhuis, Marjolein Onland, Marloes Van de Stigchel, Rosewita oude Monnik, Sini Sanders en Wendy Hemmer

Hoe kan ik deze commissie bereiken?
Voor communicatie omtrent de beschikbaarheid en kwaliteit van kleding en/ of uitgifte en inname van kleding, kun je ons bereiken door te mailen naar kleding@kosc.nl

Relevante documentatie:
Kledingreglement seizoen 2018-2019