Twinsport voetbalevent komend weekend

In het weekend van 5/6 september organiseert Intersport /Twinsport Hengelo een groot voetbalevent. De winkel op Het Plein in Hengelo wordt voor één weekend omgetoverd tot een wereld waarin alles om voetbal draait.

Naast allerlei leuke activiteiten, kun je hier je nieuwe voetbalkleding, schoenen en gear aanschaffen.
Op de nieuwe collectie voetbalschoenen krijg je tijdens dit event zelfs 10% korting. Daarnaast krijg je hierbij ook een gratis Nike bal t.w.v. €25,-.
Tijdens het event kun je op het indoor voetbalveldje proberen je aankoopbedrag terug te verdienen! Dit moet je dan wel doen tegen de beste freestylevoetballers van Nederland! O.a Nasser El Jackson, Nick Zieren, Samir Kali, Zohair Arbib zullen aanwezig zijn op ons voetbalevent!
Buiten is er op een groot dartbord de mogelijkheid korting te schieten, er is een DJ aanwezig, en je kan meedoen aan een FIFA-toernooi!
In de winkel wordt er goed gelet op het naleven van de coronamaatregelen. Zo vindt een deel van de activiteiten in de buitenlucht plaats en is er in de winkel rekening gehouden met het behouden van de anderhalve meter afstand. Ook is er uiteraard de mogelijkheid je handen te desinfecteren.