4 januari inzamelen Kerstbomen door jeugd KOSC

Begin januari zijn de feestdagen alweer een tijdje voorbij. Die kerstboom mag nu toch écht een keer de deur uit. Maar waar laat je toch die overbodig geworden boom? De voetbalvereniging KOSC heeft hiervoor de oplossing !!

Op zaterdagmorgen 4 januari in het nieuwe jaar organiseert de jeugdafdeling van KOSC namelijk een nieuwe activiteit: de kerstbomenactie.
Op deze dag trekken  groepen jeugdleden, onder begeleiding van leiders en andere vrijwilligers, tussen 8.30 uur en 12.00 uur de wijken in om de overbodig geworden kerstboom huis aan huis op te halen. Met auto’s met aanhangers en/of tractoren en platte wagens worden de kerstbomen vervolgens naar een centraal punt gebracht waar de Ootmarsumse kerstbomen zullen worden versnipperd en afgevoerd.
Tegen een vrije gift willen de jeugdleden de kerstboom graag voor u meenemen. Naast dat deze actie een leuk zakcentje oplevert voor onze jeugdafdeling, wil KOSC tevens benadrukken dat we hiermee maatschappelijk verantwoord en duurzaam bezig willen zijn.

Ook voor de grote Buurtkerstbomen, die op velerlei plekken in Ootmarsum staan, is het mogelijk om deze, tegen een vrijwillige vergoeding, af te laten voeren door KOSC. Indien u hiervan gebruik wilt maken kunt u tot en met vrijdag 3 januari een mail sturen naar bestuur@kosc.nl met daarin een telefoonnummer waarop u te bereiken bent. U wordt daarna zo spoedig mogelijk teruggebeld met de nodige informatie.

Graag tot ziens op zaterdagochtend 4 januari.

Met vriendelijke groeten,
Werkgroep Kerstbomenactie KOSC