Aanvullende maatregelen m.b.t. Corona-protocol (douchen en mondkapje)

Na de persconferentie van vorige week hebben we de nodige maatregelen afgekondigd m.b.t. de trainingen en wedstrijden per 29 september bij KOSC. Naar aanleiding van vragen en opmerkingen vanuit de vereniging heeft het bestuur een aantal maatregelen m.b.t. het douchen en omkleden iets “scherper” gemaakt. Het bestuur heeft met ingang van heden het volgende besloten:

Jeugd
Spelers dienen in de juiste kleding aan te komen op het sportpark. Het dringende advies is om je thuis te douchen. De kleedkamers zijn wel open om je evt. om te kleden bij slecht weer.  Na de training of wedstrijd is het de bedoeling om zo snel als mogelijk het sportpark weer te verlaten.

Senioren
Voor senioren geldt dat de kleedkamers open zijn en er gedoucht mag worden, maar het dringende advies is om thuis te douchen en na de training of wedstrijd het sportpark zo snel als mogelijk te verlaten. Houdt in de kleedkamer wel de anderhalve meter maatregel in acht.

Mondkapje
KOSC volgt het advies van de overheid m.b.t. het dragen van mondkapjes. We geven dan ook het dringende advies om bij uitwedstrijden in de auto een mondkapje te dragen. Dit geldt voor spelers/reizigers van 13 jaar en ouders. Ouders dienen hier op toe te zien.