Achilles ’12 JO15-3 gelukkigste in spannende en gelijkopgaande wedstrijd

KOSC JO15-2 heeft zijn 10e competitiewedstrijd verloren, in Hengelo was Achilles ’12 JO15-3 met 1 – 0 te sterk.

Vol goede moed begonnen de boys en girl aan deze wedstrijd. Al vrij snel werd echter duidelijk dat beide teams behoorlijk aan elkaar gewaagd waren en dat het een spannende, gelijkopgaande wedstrijd zou gaan worden. Met weinig echte kansen voor beide doelen gezien te hebben floot de scheidsrechter na precies 35 min voor de rust.

In de rust gezegd dat we moesten proberen om nog net wat meer energie en spirit in de wedstrijd te leggen.

En met Mats voor de uitstekend spelende Rob, Sajed voor Bilal, Julian voor Niels en Hein voor Ruben begon het een iets meer open wedstrijd te worden. Nadat Sajed een 100% kans had gemist wisten de gastheren helaas wel het te vinden en kon de prima keepende Xander een tegendoelpunt niet meer voorkomen. Met de laatste krachtsinspanningen probeerden de boys nog wel om de gelijkmaker te forceren, maar helaas zat deze er niet meer en werd er met het kleinst mogelijke verschil verloren.