Blokkade KNVB op wedstrijdgegevens van MijnClub.nu

De website van KOSC maakt voor wat betreft het publiceren van wedstrijdgegevens (wedstrijdprogramma en uitslagen) met tevredenheid gebruik van het pakket van MijnClub.nu.  MijnClub.nu is een applicatie waarmee KOSC actuele wedstrijdinformatie kan binnenhalen, bewerken, beheren én publiceren vanaf de databases van Voetbal.nl/KNVB.
Sinds vorig weekend heeft de KNVB  echter “besloten” om de accounts van Mijnclub.nu te blokkeren waardoor de wedstrijdgegevens niet meer geactualiseerd worden.  Het blokkeren  van het account op het drukste moment van de week is  een – voorzichtig uitgedrukt – onvriendelijke actie van de KNVB / Voetbal.nl, bedoeld om het gebruik van een pakket als het MijnClub.nu te ontmoedigen ten faveure van de eigen producten van de KNVB.
Natuurlijk zijn wij daar niet blij mee. Het team van MijnClub.nu stelt nu alles in het werk om de situatie weer als voorheen te krijgen.

Concreet:
De wedstrijdgegevens op de KOSC-site zijn op dit moment niet actueel. Waar mogelijk proberen we handmatig wijzigingen door te voeren.
Kijk op de app van Voetbal.nl voor de meest actuele wedstrijdgegevens. Als de “storing” is verholpen brengen wij u op de hoogte.