Busvervoer halve finale nacompetitie KOSC 1

KOSC heeft de eerste wedstrijd in de nacompetitie gewonnen door Vogido met 2-1 te verslaan. Aanstaande zondag 11 juni staat de volgende wedstrijd op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de Gelderse achterhoek in Gendringen alwaar KOSC het opneemt tegen VV Gendringen. Bij winst plaatst KOSC zich voor de finale van de nacompetitie en kan het vechten voor promotie naar de derde klasse.

Dit is het moment waarop we onze supporters massaal willen oproepen om naar Gendringen te komen en deze wedstrijd bij te wonen! We stellen iedereen in de gelegenheid om zich aan te melden om met de bus richting Gendringen te gaan.

De kosten voor de busreis zijn €5,00 per persoon.
Het programma ziet er als volgt uit:

11.30 uur: Inchecken in de bus bij KOSC parkeerplaats

11.45 uur: Vertrek vanuit Ootmarsum

Vertrek vanuit Gendringen na afloop van de wedstrijd

De betaling voor de bus kun je contant en het liefst gepast voldoen bij het instappen, zodat het inchecken en instappen sneller gaat en je zonder zorgen kunt genieten van de reis. Drankjes aan boord zijn te verkrijgen voor €1,-.  Ons doel is om een feestelijke en sfeervolle sfeer te creëren, waarin we onze spelers laten zien hoeveel we achter hen staan.

Meld je vandaag nog aan persoonlijk of als groep, maar doe dit uiterlijk donderdag 8 juni door een mail te sturen naar busvervoerkosc@gmail.com.

Vol = Vol

Bij voldoende animo willen we kijken of we een extra bus kunnen regelen