Complete offday voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zichzelf een zeer slechte dienst bewezen door met 1 – 2 te verliezen van hekkensluiter RSC JO15-2.

In een zeer matige eerste helft kwamen de gasten uit het niets na een corner op een 0 – 1 voorsprong. De boys probeerden het, maar er lukte vrij weinig in het eerste bedrijf. Gelukkig scoorde Joep na een ongelukkig moment in de RSC verdediging de verdiende gelijkmaker. Hiervoor had Tijn met een verwoestend en hard afstandschot al de lat gekust

In de rust aangegeven dat het best was wat we lieten zien en dat we er met zijn allen veel meer energie in moeten stoppen.

Gelukkig was de tweede helft wel wat betër, maar slaagden we er opnieuw niet in om de kansen af te maken. De mooiste kansen waren niet aan onze boys besteed en nadat aanvoerder Hidde en een speler van RSC er met een gele kaart uit moesten, scoorden de roodhemden na een spaarzame aanval de 1 – 2.

Zeer pijnlijke en ongelukkige nederlaag vandaag. Maar uithuilen en weer verder.