David tegen Goliath

KOSC JO15-2 heeft zijn 2e competitiewedstrijd kansloos verloren, in Hengelo was het echt kleinduimpje tegen de grote reus ATC ’65 JO15-2 die dus simpel met 11 – 0 won.

Onder leiding van een zeer warrige leidsman werd er afgetrapt op een prima veld. Direct was al te zien dat het vanmorgen een onmogelijke opgave zou worden. Voor de tijd nog wel zo op gehamerd dat we niet onder de indruk moesten raken van deze sterke tegenstander. Maar dat gebeurde dus wel en terwijl er nog geen kwartier gespeeld was stonden de boys en girl al met 3 – 0 achter. Vooral onze eerstejaars spelers waren niet opgewassen tegen deze grote kerels en lieten zich veel te gemakkelijk afbluffen. Toch kreeg Rens nog een uitstekende mogelijkheid uit een vrije trap die hij vol op de lat uiteen liet spatten. Maar verder was het vooral tegenhouden en uiteindelijk stond het bij de rust 5 – 0.

In deze rust aangegeven dat het een ongelijke strijd was, maar dat we toch moesten proberen om niet continue te verzuipen. Iets fanatieker en sterker zijn in de duels. Daarnaast proberen om de schade zo beperkt mogelijk te houden, want veel eer viel hier vanmorgen helaas niet te behalen.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld waarbij Mart nog een uitstekende kans kreeg, maar helaas miste. Ook werd nog een zuiver doelpunt van Mart onterecht afgekeurd wegens vermeend buitenspel, jammer. Ook werd Guus nog een vijftal minuten naar de kant gestuurd omdat hij een tackle wat te laat inzette. Beetje overdreven, stond toen al 8 – 0 en de scheidsrechter, die de wedstrijd in zijn dagelijkse kloffie floot, voelde de wedstrijd totaal niet aan. Aan de andere werden minstens even zware overtredingen gemaakt en dit werd niet bestraft. Dit leverde dus de nodige onnodige discussies op en dit was jammer. Uiteindelijk stond er 11 – 0 op het digitale wedstrijdformulier en ondanks deze 11 tegentreffers heeft onze sluitpost Hugo een prima wedstrijd gekeept en er persoonlijk voor gezorgd dat de score niet nog veel hoger uit zou vallen.

Deze wedstrijd maar snel vergeten, ATC ’65 JO15-2 hoort absoluut niet in de 3e klasse thuis. Volgende week ontvangen we Zenderen Vooruit JO15-1 en hopelijk wordt dit een wat meer gelijkopgaande en leuke wedstrijd.

1 – 0 Speler ATC ’65 2e minuut
2 – 0 Speler ATC ’65 10e minuut
3 – 0 Speler ATC ’65 15e minuut
4 – 0 Speler ATC ’65 18e minuut
5 – 0 Speler ATC ’65 30e minuut