De derde helft spelen we thuis

Geachte leden, vrijwilligers en andere belanghebbenden van KOSC,

De coronacrisis heeft voor KOSC op meerdere vlakken de nodige gevolgen. Er kan niet meer gevoetbald worden en dus is het stil op ‘n Tooslag. Maar ook de kantine blijft leeg waardoor de voor sommigen zo geliefde “derde helft” noodgedwongen achterwege moet blijven. Hierdoor valt een belangrijk deel van de inkomsten voor onze vereniging weg en blijft de nodige onverkochte voorraad over. Van deze voorraad dreigt een groot gedeelte “over datum” te gaan de komende maanden.

Naar aanleiding van de eerste persconferentie door de minister-president op 31 maart is door het bestuur en de kantinecommissie reeds besloten om een groot gedeelte van de kantinevoorraad met een korte houdbaarheidsdatum te schenken aan de stichting Caritas Lumen Christi welke in grote dank door hen werd aanvaard.

Na de laatste persconferentie van dinsdag 21 april, waarbij de meeste corona-maatregelen zijn verlengd, lijkt het uitgesloten dat de kantine voor de zomerstop nog geopend zal worden. Dat heeft consequenties voor de overgebleven biervoorraad met een iets langere houdbaarheidsdatum (augustus 2020). Het bestuur heeft daarom besloten om deze biervoorraad aan de leden te koop aan te bieden.

Met deze actie willen we voorkomen dat het bier over de houdbaarheidsdatum gaat en proberen we als KOSC wat extra inkomsten te genereren om de periode tot het nieuwe seizoen te overbruggen! #SamenSterk

Het gaat hierbij om:

90 stuks kratten Grolsch 24×30 cl.                      voor € 20,00 per krat (incl. € 3,90 statiegeld)
2 stuks kratten Grolsch Radler 2.0 24×30 cl.      voor € 20.00 per krat (incl. € 3,90 statiegeld)
20 stuks sixpacks Grolsch Weizen 6×30 cl.        voor € 6,00 per sixpack

Op zaterdag 2 mei is er de gelegenheid om op de parkeerplaats bij KOSC deze voorraad tussen 10:00 uur en 12:00 uur via een Drive-thru aan te kopen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

U kunt artikelen reserveren door middel van het sturen van een mail naar derdehelftthuis@kosc.nl met vermelding van uw naam, uw 06 nummer (tbv versturen Tikkie), de artikelen en aantallen die u wilt reserveren. Vervolgens ontvangt u zo snel mogelijk een bevestiging van de bestelling met daarin onder meer het gewenste tijdstip van ophalen. Ook kunt u gewoon langskomen op de parkeerplaats op zaterdagochtend  2 mei tussen 10.00  en 12.00 uur. Let wel: wie het eerst komt, het eerst maalt!

Op zaterdag 2 mei kom je op het aangegeven tijdstip naar de parkeerplaats van KOSC om de bestelde artikelen af te halen. Volg daarbij de aangegeven route en aanwijzingen van de daar aanwezige mensen. Stop bij de inlaadplek en blijf zitten in uw auto. De bestelde artikelen worden vervolgens in uw auto geladen. Na afhalen ontvangt u een “Tikkie” voor het betalen van de artikelen.

Heeft u eventueel vragen dan kunt u deze ook sturen naar derdehelftthuis@kosc.nl.

Help KOSC van de voorraad af en beleef de derde helft thuis !!

Met vriendelijke groeten,
Harold Rorink
Voorzitter voetbalvereniging KOSC