Doe mee met de KOSC EK Pool 2021 !!

Het EK voetbaltoernooi begint op vrijdag 11 juni met de openingswedstrijd tussen Turkije en Italië. Het Nederlands elftal speelt twee dagen later in Amsterdam de eerste groepswedstrijd tegen Oekraïne.
KOSC organiseert voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt een EK pool via de app Scorito. Deelname is gratis en staat voor iedereen open. Door het bestuur wordt een aantal prijsjes beschikbaar gesteld, deze worden op een later moment bekend gemaakt.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Voor dit evenement is door KOSC in Scorito een subleague met de naam “KOSC EK POOL” aangemaakt. Om mee te doen, kun je je via de Scorito-app of website Scorito.com aanmelden voor onze EK-pool. Vind je het handig om reminders te ontvangen over de deadlines? Dan adviseren we je de Scorito-app te downloaden op je mobiele device. Voorspellen is gemakkelijk en snel. De app is gebruiksvriendelijk en geeft je de nodige tips en informatie om de beste keuzes te maken!

Klik HIER om je aan te sluiten voor de EK-pool van KOSC. Klik vervolgens op het vakje ‘Ja, ik doe mee’.
Let op ! Ben je nog geen lid van Scorito, meld je dan eerst aan via de website  Scorito.com.  Zonder account is het niet mogelijk deel te nemen aan onze EK-pool.

Enkele praktische zaken:

  • Per “lid” mag je één keer meedoen. Het is daarom het handigste als je je eigen voor- en achternaam invult bij het maken van een account in Scorito. Dan weten we ook waar de eventueel gewonnen prijs naartoe moet 😉
  • Meedoen is -uiteraard- helemaal gratis. Het enige wat nodig is, is een account op Scorito. Heb je een account aangemaakt? Klik dan op bovenstaande link om deel te nemen. LET OP: Scorito heeft ook betaalde functies. Deze zijn niet noodzakelijk om deel te nemen aan de EK-pool!
  • Invullen van de uitslagen is mogelijk tot uiterlijk 11 juni 21:00u. Volg de stappen om alles volledig in te vullen.
  • Voorspellen zal gebeuren in twee fases:
    Fase 1: Voorspel de einduitslagen van alle duels uit de groepsfase, kies 4 topscorers en vul in wie Europees Kampioen wordt.
    Fase 2: Voorspel per ronde de uitslagen van de wedstrijden en selecteer wederom 4 topscorers.
    De deadline voor je voorspelling voor fase 2 is gelijk aan de start van de eerste wedstrijd in de betreffende ronde van de knock-outfase. Voor de achtste finale is de deadline bijvoorbeeld zaterdag 26 juni 18:00 uur.

De volledige spelregels en de puntentelling zijn te bekijken via de website en in de Scorito-app.

Succes ermee allemaal!!