Doelpuntloos gelijkspel voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn derde competitiewedstrijd gelijkgespeeld, op het Sportpark in Almelo werd er helemaal niet gescoord 0 – 0.

De boys begonnen niet echt scherp en geconcentreerd aan de wedstrijd. Het leek wel alsof sommige jongens vanwege het vroege tijdstip nog niet echt goed uitgeslapen waren. Hierdoor begonnen de gastheren wat energieker, feller, sterker, zetten ze vroeg druk en was het in de beginfase vooral tegenhouden geblazen. Langzaam maar zeker kwamen we iets beter in de wedstrijd, hadden we iets vaker de bal en werd er op sommige momenten er ook iets beter gevoetbald. Maar tot echte grote, uitgespeelde kansen leidde dit niet echt, want hiervoor was het spel ook veel te slordig. Ook Oranje Nassau JO15-4 slaagde er ook niet in om te scoren en zodoende blies de zeer zwak leidende scheidsrechter voor een 0 – 0 ruststand.

In de rust aangegeven dat we met elkaar wat meer lef moeten tonen, een schepje er bij op moeten gooien en probeer die wedstrijd naar je toe te trekken.

En in de tweede helft waren de rollen wat meer omgedraaid. Wij hadden wat vaker de bal, verschenen sneller en vaker voor het vijandelijke doel en de gastheren moesten nu vooral tegenhouden. Dit leverde dan ook een paar kleine kansjes voor Wessel, Markus en Rens op. Een doelpunt in deze fase zou ook zeker niet onverdiend zijn geweest, maar de prima ingevallen Hugo O. slaagde hier net niet in. Nadat hij alleen kon doorlopen op de keeper, slaagde hij er jammer genoeg niet in om de bal tussen de palen te krijgen en vond hij de sterke en grote sluitpost op zijn weg. Ook Kars was even later dicht bij een doelpunt, maar zijn iets te wilde inzet verdween helaas naast het doel. In de allerlaatste minuut dachten we alsnog met de overwinning er vandoor te gaan en schoot onze aanvoerder de bal overtuigend tegen de touwen. Echter had de scheidsrechter hands geconstateerd en werd het doelpunt wel heel gemakkelijk afgekeurd. Zodoende bleef het 0 – 0 en moesten beide teams genoegen nemen met een puntje.

Vanmorgen gekeken naar een zwakke eerste helft en een veel betere tweede helft. Over het algemeen denk ik dat deze uitslag de verhoudingen in het veld ook wel goed hebben weergegeven. Gewoon zelf te weinig gecreëerd om echt aanspraak te maken op de overwinning.

Man of the match: Jurre