Dramatische competitiestart voor JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn eerste competitiewedstrijd ruim verloren, in Glanerbrug werd kansloos met 9 – 1 verloren van Avanti W. JO15-4.

Na de knappe overwinning van vorige week op 4e klasser Quick ’20 JO15-8, begonnen de boys met goede moed en met veel vertrouwen aan hun 1e competitiewedstrijd. Echter werd al vrij snel duidelijk dat een goed  resultaat er vanmorgen niet in zou zitten. Vanaf het eerste fluitsignaal waren de gastheren feller en legden veel méér energie in de wedstrijd. Dit leverde hun óók een paar uitstekende kansen op. Met veel geluk kwamen we via een counter toch op voorsprong. Tijn strafte een foutje in hun verdediging genadeloos af 0 – 1. Hierna leek de wedstrijd even te kantelen, maar Avanti W. stelde al snel orde op zaken en ging met een 3 – 1 voorsprong rusten.

In de rust aangegeven dat het allemaal veel te slap was wat we lieten zien en dat we veel meer energie in de wedstrijd moesten stoppen. Ook moesten we proberen om veel meer druk op hun verdediging te zetten.

Echter kwam dit er in de tweede helft óók totaal niet uit en liepen de gastheren uit naar een simpele 9 – 1 overwinning. Ook viel mid mid Joep nog uit met een vervelende hamstringblessure. Ook aanvoerder Hidde, normaal gesproken altijd goed voor een ruime voldoende, was vandaag niet in staat om het tij te keren en deelde mee in de totale malaise.

Vanmorgen maar gezien dat goede resultaten uit het verleden absoluut geen garantie bieden voor de toekomst. Als de boys er allemaal 100% voor gaan en veel energie en vechtlust in de wedstrijd stoppen, kunnen we absoluut van elke tegenstander in deze competitie winnen. Maar als dit allemaal niet aanwezig is, kunnen we ook zomaar van alle tegenstanders in deze competitie verliezen. Wonden likken en volgende week zaterdag tegen Vogido JO15-3 nieuwe ronde, nieuwe kansen.