Dramatische start voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn eerste competitiewedstrijd kansloos verloren, op Sportpark Brilmansdennen te Losser was Losser JO15-5 met 7 – 0 veel te sterk.

Na de hoopgevende start in Geesteren tegen Stevo JO15-2 zakten de boys vandaag compleet door het ijs. Waar we tegen Stevo nog zo tevreden waren over de meedogenloze inzet en het fanatisme waarmee gespeeld werd, was dit in vandaag helaas niet te zien. De gastheren waren veel fanatieker en agressiever en wonnen dan óók bijna alle duels. In de eerste helft slaagden de boys er helaas dan ook niet in om fatsoenlijk spel te laten zien. Het was te danken aan een paar knappe reddingen van keeper Bilal dat we maar met een 2 – 0 achterstand gingen rusten.

In de rust aangegeven dat we totaal niet tevreden waren over het spel en dat we een onherkenbaar JO15-2 zagen. Dit moest echt beter, het leek wel of we bang waren voor die gasten uit Losser.  Tandje erbij op en knallen in de tweede helft.

En in de eerste 10 minuten leek dit óók te gebeuren, we wonnen wat meer duels en verschenen uiteindelijk óók eindelijk wat vaker voor het vijandelijke doel. Dit leverde een tweetal grote kansen voor Daan en een kansje voor Sajed op. Helaas slaagden zij er niet in om het net te laten bollen. Uit een snelle tegenaanval werd het uiteindelijk 3 – 0. Hierna was het verzet van de boys gebroken en werd het uiteindelijk nog 7 – 0.

Vandaag heeft laten zien dat we met zijn allen wel flink wat energie in een wedstrijd moeten steken. Als team kunnen we best aardig voetballen, maar dan moeten we wel met zijn allen meedoen en ervoor knokken. Zeker de oudere en tweedejaars jongens. Volgende week tegen Quick ’20 weer een nieuwe ronde en weer nieuwe kansen.