Eenvoudige overwinning voor JO15-2

Voor de derde keer in korte tijd was JO13-1 deze zaterdagmorgen de uitdager van ons JO15-2 en ook na deze x was JO15-2 de overtuigende winnaar. Op ons Hoofdveld werd JO13-1 met 6 – 2 over de knie gelegd.

Zonder onze vaste waarden Jorne, Cas en Jurre, maar met gastspelers Bouw en Lars in de selectie begon JO13-1 op zich vrij aardig en hoopvol aan de wedstrijd. Vooral onze backs Stijn en Guus verloren hun duels en moesten er nog even inkomen. Gelukkig bleef dit zonder schade en in de snelle tegenstoot scoorde Nigell, na een mooie assist van Ferran, de 1 – 0. JO13-1 durfde vrij ver van hun eigen goal te spelen en tegen onze snelle aanvallers was dit misschien wel een klein beetje zelfmoord. Na een klein kwartiertje verdubbelde Job de score na een prima assist van Nigell. Ook had Ferran een tweetal grote kansen om de score nog verder uit te bouwen, maar oog in oog met hun keeper slaagde onze gelegenheidspits er helaas niet in om het net te laten bollen. Tien minuten voor rust deed JO13-1 iets terug en verkleinden ze de stand tot 2 – 1. In de resterende tijd tot aan de rust gebeurde er niet zo veel meer totdat scheidsrechter Hakkenes 3x op zijn fluit blies voor het rustsignaal.

In de rust aangegeven dat we JO13-1 niet teveel tijd en ruimte moesten geven om te combineren, want dat ze best aardig kunnen voetballen staat als een paal boven water.

Al vrij snel na rust maakte Cisse er met een schitterende boogbal over hun verbouwereerde keeper 3 – 1 van. Onze centrale verdediger speelde overigens een uitstekende wedstrijd en legde zeer veel energie in zijn spel, prima. Ook onze beide backs Stijn en Guus herstelden zich na hun zwakke begin uitstekend en kwamen voor de rest totaal niet meer in de problemen. Nadat Nigell, na een keurige assist van gastspeler Lars, de 4 – 1 op het scorebord had gezet was de wedstrijd wel zo’n beetje gespeeld. In vrij korte tijd achter elkaar werd er door gastspeler Lars nog een tweetal keer gescoord 6 – 1. Het slotwoord was vervolgens weer voor de spits van JO13-1 die er nog even 6 – 2 van maakte.

Vanmorgen een prima spelend JO15-2 gezien die het gedurft spelende JO13-1 geen kans gaf en ook in deze derde wedstrijd als overtuigende winnaar uit de bus kwam.

1 – 0 Nigell 3e minuut
2 – 0 Job 15e minuut
2 – 1 Speler JO13-1 20e minuut