Eenvoudige overwinning voor JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn tweede oefenwedstrijd winnend afgesloten, op Sportpark Het Midden te Vriezenveen werd DETO JO15-3 simpel met 0 – 3 verslagen.
Zonder de afwezige Rens en zieke Bas W., maar met Douwe uit JO15-3 en Chris uit JO13-2 in onze selectie begonnen we prima aan de wedstrijd. De boys hadden de opdracht meegekregen om veel van positie te wisselen en ook wilde de ’technische staf’ vanmiddag graag zien dat er geen tegendoelpunten zouden vallen. Vanaf het eerste fluitsignaal waren we bovenliggende partij, hadden we het meeste balbezit, wonnen we nagenoeg alle duels en kregen we de meeste kansen. Uit één van de kansen schoot Marc, na een prima assist van Marc, na een kwartiertje dan ook de verdiende 0 – 1 op het scorebord. Van de gastheren hadden we, op wat speldenprikken na, nagenoeg niets te vrezen. Het was alleen jammer dat we ons goede spel niet beloonden met een tweede of derde doelpunt.
In de rust aangegeven dat we dan ook absoluut tevreden zijn, alleen moesten we op sommige momenten wat simpeler en eenvoudiger spelen. Maak het elkaar makkelijker door de bal goed en op het juiste tempo in te spelen. Afgesproken dat sowieso geen tegendoelpunten wilden incasseren en dat we er zelf nog een paar wilden maken.
En dat lukte in de tweede helft prima, de gastheren slaagden er niet meer in om ons nog enigszins partij te geven en moesten zich beperken tot verdedigen. De boys hadden telkens uitstekend in de gaten dat laatste man Wout H., Boet en mid-mid Marc lekker konden doorschuiven, waardoor DETO JO15-3 eigenlijk continue onder druk stond en zelf helemaal niet meer aan aanvallen toe kwam. Door nog een tweetal prima doelpunten van de uitblinkende Marc werd deze oefenwedstrijd overtuigend met 0 – 3 gewonnen.
Vanmiddag een prima JO15-2 gezien tegen misschien een wat zwakkere tegenstander, maar de boys zochten steeds de voetballende oplossing, legden veel energie in de wedstrijd en speelden met veel overtuiging en plezier. Dat geeft ons allen veel goede moed voor de komende wedstrijden. Volgende week spelen we thuis tegen Stevo JO15-2 en twee weken later begint de voorjaarscompetitie waar we met zijn allen natuurlijk enorm naar uitkijken. 

Scoreverloop:
0 – 1 Marc 15minuut
Rust
0 – 2 Marc 48e minuut
0 – 3 Marc 68e minuut

Man of the match: Marc