Eenvoudige overwinning voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn laatste competitiewedstrijd simpel en overtuigend gewonnen, in Oldenzaal werd de nr. laatst Quick ’20 JO15-9 simpel met 1 – 7 verslagen.

Zonder de geblesseerden Guus, Lars en Mats, maar met Xander, Jelte en Daan in de selectie begonnen de boys iets te bleu aan de wedstrijd. De gastheren waren wat feller, fanatieker en wonnen net iets teveel duels.. Echte kansen leverde dit hun gelukkig ook niet op en dit kwam óók doordat we  voetballend wel een stuk sterker waren en hierdoor kreeg onze watervlugge spits Tijn al snel een mooie kans op de 0 – 1. Helaas verdween deze bal net aan de verkeerde kant van de paal. Even later maakte aanvoerder Hidde overtuigend het openingsdoelpunt uit een strafschop, nadat Tijn was gevloerd in het strafschopgebied. Op slag van rust verdubbelde Tijn de score 0 – 2.

In de rust aangegeven dat we er iets te gemakkelijk over dachten en we wel wat meer energie in de wedstrijd mochten stoppen. Uitzondering hierop waren Bart en met name Timo.

En dat gebeurde gelukkig in de tweede helft óók wel. En dit kwam óók doordat de beide ingevallen Daans en Jelte het team wat meer energie gaf. Hierdoor werd het al snel 0 – 3 door aanvaller Daan. In één van de weinige tegenstoten van Quick maakte hun aanvaller op fraaie wijze de 1  – 3. Maar veel méér dan een eretreffer was dit niet, want na 70 minuten stond er uiteindelijk 1 – 7 op het scorebord. De knappe hattrick van de technisch begaafde Jelte en het doelpunt van Joep na een schitterende assist van aanvoerder Hidde waren absoluut nog even het vermelden waard.

Zo hebben we deze competitie afgesloten op een keurige derde plaats. Het team heeft 13 punten behaald met een doelsaldo van 24 goals voor en maar 12 tegen.