Eerste overwinning voor JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn 3e bekerwedstrijd gewonnen, op ons Hoofdveld werd Quick ’20 JO15-9 overtuigend met 5  – 2 verslagen.

De boys begonnen voortvarend aan de wedstrijd en na ruim een kwartier stond het na doelpunten van Joep, Jidde en Hidde al 3 – 0. De gasten hadden hier niet veel tegen in te brengen en voor rust zorgde Jidde met zijn tweede doelpunt nog voor een 4 – 0 ruststand.

In de rust aangegeven dat we als team moesten blijven voetballen en niet allemaal voor eigen eer en glorie willen gaan. Vooral Twan en Joep speelden íets te veel voor zichzelf. Daarnaast aangegeven dat als we achterin de nul wisten te houden de boys van ons als technische staf een traktatie kregen na de wedstrijd.

Jammer genoeg lukte dit niet en wisten de gasten na een tweetal klutsmomenten nog twee keer te scoren. Ook Tijn wist nog een keer te scoren en zo werd de eindstand op 5 – 2 bepaald.

Uiteraard zijn we zeer tevreden met de eerste drie dikverdiende punten, maar beseffen we allemaal maar al te goed dat het nog veel en veel beter kan en moet. Een tweetal keren hebben we na uitstekend teamspel óók een tweetal doelpunten gemaakt en zo moet het dus óók. Nog genoeg te verbeteren dus en hier gaan we de komende tijd ook keihard mee aan de slag met zijn allen.