Eindelijk weer driepunter voor JO15-2

Met opnieuw een gemankeerd elftal heeft KOSC JO15-2 zijn 7e competitiewedstrijd overtuigend gewonnen, op het Hoofdveld werd middenmoter Delden JO15-2M met 4 – 1 verslagen.

Zonder de afwezigen Jorne, Cas, Imke en Joep en de niet fitte Guus en Mees, maar met de leenspelers Sebastiaan, Joep, Axel, Tijmen en Philip begonnen de boys overtuigend aan de wedstrijd. Tegenstander had veel moeite met onze speelwijze en na ruim 5 minuten zorgde Axel voor de openingstreffer. Na uitstekend veldspel was het de snelle spits uit JO13-1, die na een assist van Con het net liet bollen. Even later had Con de verdubbeling van de score op zijn schoen, maar zijn inzet miste de overtuiging. Ook laatste man Stijn had uit een corner de 2 – 0 op zijn hoofd, maar onze sterk spelende laatste man schrok blijkbaar iets te veel van deze megakans. En in de eerste de beste tegenaanval schoot hun aanvaller de gelijkmaker achter Sebastiaan. Tot aan de rust gebeurde er, buiten een goede kans voor Hidde, niet zo veel meer.

In de rust aangegeven dat we best tevreden waren ovet het spel, maar dat we de echte overtuiging misten. Meer meedogenloos zijn. Ook moesten we als team onze verdedigende taken niet vergeten. Niet allemaal blind naar voren lopen, maar ook kijken wat je verdedigend achter laat.

Het team begon ook weer sterk aan de tweede helft en na een assist van Axel, was het Job die ons weer op voorsprong zette. Onze aanvoerder speelde een zeer sterke pot, maakte veel meters en was vaak beslissend. Con en ook Sebas hadden de wedstrijd al vroegtijdig kunnen beslissen. Met name het afstandschot van Sebas stierf in schoonheid en knalde onderkant lat het veld weer in. Na  een kleine 45 minuten schoot wederom Axel, na een assist van Job, de 3 – 1 binnen. En 4 minuten voor tijd was het opnieuw Axel die op fraaie wijze de 4 – 1 eindstand op het scorebord zette