Eindstand van het 4×4 Geboortejaar Toernooi – Kosc Onderbouw

Zon, regen, hagel en wind, het maakte de spelers en coaches van KOSC-onderbouw allemaal niets uit. Gelukkig werd er op ons sportpark de afgelopen 2 zaterdagochtenden weer volop gevoetbald. Door de coördinatoren van de onderbouw werd een leuk toernooi in elkaar gedraaid. De teamindelingen vonden plaats op basis van de leeftijd. Gerenommeerde clubnamen uit binnen- en buitenland werden aan de teams verbonden. Afgelopen zaterdag hebben de laatste wedstrijden plaatsgevonden. Tevens werden per speler een tweetal penalty’s genomen op keeper Xander ter Huurne.

Tijdens de laatste wedstrijddag werden de spelers overvallen door een fikse hagelbui. In korte tijd was het kunstgrasveld helemaal wit. Hoezo maart roert zijn staart.
Er moest tijdelijk  worden uitgeweken naar het normale grasveld. Dat ging gelukkig met hulp van iedereen probleemloos.

De uiteindelijke winnaars ontvingen van jeugdvoorzitter Chris Peters een verdiende medaille (zie ook bijgevoegd schema):

*                                                 Winnaar toernooi                  Winnaar penaltyschieten