Erik Stokman terug op het Oude Nest: Nieuwe Trainer voor het Tweede Elftal

Na een intensieve zoektocht en tal van onbeantwoorde oproepen, is KOSC blij om aan te kondigen dat Erik Stokman terugkeert naar zijn oude vertrouwde club. De vacature voor een trainer van ons tweede elftal bleek een uitdagende klus. Oproepen op VoetbalOost, een advertentie in een regionaal weekblad en uitgebreid lobbywerk leidden aanvankelijk tot geen resultaat.

Het was al enige tijd geleden dat we in gesprek raakten met Erik Stokman. Erik is geen onbekende binnen KOSC. Zijn betrokkenheid bij de club is altijd duidelijk zichtbaar geweest, vooral bij wedstrijden van ons eerste elftal waar hij regelmatig aanwezig is. Ondanks zijn drukke werkschema, dat het moeilijk maakte om de trainingen op dinsdagavond te verzorgen, bleef Erik een belangrijke kandidaat voor ons.

Na meerdere gesprekken en het zoeken naar een stabiele oplossing voor de dinsdagavondtraining, kwam er eindelijk goed nieuws. Erik Stokman gaf zijn ja-woord en is klaar om weer deel uit te maken van KOSC, als trainer van ons tweede elftal. Met zijn ervaring, passie en betrokkenheid bij de club, zijn wij ervan overtuigd dat Erik een aanwinst zal zijn voor ons team.

Wij heten Erik, maar ook zijn vrouw Anita, van harte welkom terug op het oude nest en kijken uit naar een succesvol seizoen onder zijn leiding. Zijn terugkeer markeert een nieuw hoofdstuk voor het tweede elftal, en we zijn enthousiast over de toekomst die voor ons ligt.

Welkom terug, Erik! We wensen je veel succes en plezier als trainer van ons tweede elftal.