Evenement “Ootmarsum viert de langste dag” steunt sportverenigingen

Het evenement ‘Ootmarsum viert de langste dag’ wordt ook dit jaar anders gevierd.
Ondanks de beperkende maatregelen heeft de organisatie vorig jaar laten zien dat ze er een gezellige en succesvolle langste dag van kunnen maken.

Dit jaar steunt het evenement de diverse sportverenigingen. Door de corona crisis wordt er geen omzet in de kantines gemaakt bij de sportverenigingen terwijl de vaste lasten wel blijven doorlopen. Zij kunnen deze financiële steun heel goed gebruiken.

De sportverenigingen die zich hebben aangemeld zijn:
?  TCO Ootmarsum
⚽️  KOSC
⚾️  KV de Brink
?  Volleybalvereniging Lammerink Installatiegroep Set-Up’65
? BC De Schalm Ootmarsum Badminton

Met het kopen van een lot steun jij de sport in Ootmarsum e.o., eet jij de lekkerste nieuwe haring en maak jij kans op een fantastische prijs!

Loten zijn in de voorverkoop te koop voor € 15,- p.st. Op vrijdag 18 juni kun je tegen inlevering van dit lot 5 splinternieuwe verse haringen ophalen.

Bij bestelling van 5 loten of meer wordt de haring op vrijdag 18 juni voor 16:00 u op een door jou gekozen adres in Ootmarsum afgeleverd.

De trekking van de loten en de bekendmaking van de prijswinnaars wordt verzorgt door burgemeester John Joosten van Dinkelland. En natuurlijk is de hoofdprijs een vaatje met nieuwe haring. Dat is ook in 2021 zo! Welke prijzen er nog meer in de loterij te winnen zijn, wordt de komende weken via social media bekend.

Met het door jou gekochte lot is het “Ootmarsum viert de langste dag pakket” op te halen op vrijdag 18 juni van 18.00 uur tot 20.00 uur bij de Gasterij Oatmuske.

De loterij start zal vanaf 20.00 uur van start gaan.

Kaartverkoop vanaf vrijdag 28 mei bij
* Jos Silvia Brummelhuis – Sigarenspeciaalzaak
* Anita Keupink – Royal exclusive bodyfashion
* Caryl Klieverik- Salon Caryl
enkel contante betaling mogelijk bij bovenstaande adressen

Kaarten zijn ook te bestellen via het e-mailadres: ootmarsumviertlangstedag@gmail.com

Dus draag je de Ootmarsumse sportverenigingen een warm hart toe? Koop dan een lot en geniet op vrijdag 18 juni.