Extra maatregelen mbt trainingen en wedstrijden per 29-9

Naar aanleiding van de dinsdagavond afgekondigde en aangescherpte maatregelen vanuit de overheid heeft het bestuur m.b.t. tot trainingen en wedstrijden op ons sportpark het volgende besloten:

  1.  Vanaf 29 september t/m (voorlopig) 20 oktober mag er geen publiek aanwezig zijn op ons Sportpark tijdens voetbalactiviteiten, dus zowel bij trainingen als bij wedstrijden.
  2.  Vanaf 29 september t/m (voorlopig) 20 oktober is onze kantine op Sportpark ‘n Tooslag gesloten. Tijdens de trainingen van onze jeugdelftallen moeten wij de ouders (jammer genoeg) ook als publiek rekenen en mogen zij niet op het Sportpark aanwezig zijn.
  3.  Vanaf dinsdag 29 september t/m (voorlopig) 20 oktober geldt de ‘Kiss & Ride’ regel.
  4.  Aangezien er geen publiek aanwezig mag zijn en dus ook geen ouders geldt vanaf 29 september t/m (voorlopig) 20 oktober dat bij de allerjongsten onder ons (JO8 t/m JO12) er thuis reeds omgekleed wordt en de spelers en speelsters dus met trainings- of wedstrijdkleding aankomen op het sportpark. Na afloop vertrekken zij ook weer met trainings- en/of wedstrijdkleding naar huis.
  5.  Per uitwedstrijd van ieder team van KOSC zal er voor maximaal vijf rijdende ouders de gelegenheid zijn om het sportpark van de tegenstander te bezoeken. Eveneens zijn maximaal vijf rijdende ouders van onze tegenstanders waarvan het team bij KOSC moet spelen welkom.
  6.  Op wedstrijddagen en tijdens trainingen mogen functionarissen vanuit het bestuur en/of TC en man van dienst van KOSC aanwezig zijn.
  7.  Bij uitwedstrijden van KOSC teams (ouder dan 12 jaar) adviseren wij nadrukkelijk om gebruik te maken van mondkapjes in de auto op het moment dat niet alle inzittenden uit één huishouden bestaat, dus vanaf de JO13 pupillen en ouder. Dit geldt dan voor zowel de chauffeur als de inzittenden.

We doen wederom een beroep op ouders en senioren om ervoor te zorgen dat dit ‘corona proof’ trainen en spelen veilig kan verlopen. Ontzettend bedankt voor jullie begrip en flexibiliteit. Met elkaar maken we mogelijk dat onze speler kunnen blijven sporten.

Het bestuur