Fysieke overmacht avc Heracles JO15-2 zorgt voor forse nederlaag JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn 8e competitiewedstrijd in Almelo met 12 – 2 van een fysiek zeer sterk avc Heracles JO15-2 verloren. Zonder de geblesseerden Jorne, Imke, Stijn en de niet geheel fitte Guus en Job wisten we we dat het een zware opgave zou worden. Gelukkig waren Joep, Stan, Xander en Tijn uit JO13-1 en JO13-2 bereid om met ons mee te doen, ook Cas was na een lange afwezigheid weer van de partij.  In de eerste tien minuten deden we voetballend zeker niet onder voor de gastheren en waren we veelvuldig op hun helft aan het spelen. Totdat het bij de eerste de beste tegenaanvallen  gelijk raak was voor de gastheren. Na een klein kwartiertje deed Joep nog wel iets terug 1  – 2, hieraan vooraf ging een zeer fraaie assist van Con die met buitenkantje voet onze snelle spits vrij voor de goal zette. Die had vervolgens niet veel moeite om het doel te vinden. Tot tien minuten voor de rust bleef het even spannend en hierna trokken de zwart wit gestreepten het duel volledig naar zich toe.

In de rust aangegeven en met elkaar afgesproken dat we de schade nog zo veel mogelijk wilden beperken door wat vaker de lange bal te spelen.

Helaas is dit niet helemaal gelukt en stond er na 70 minuten gespeeld te hebben een 12 – 2 eindstand op het digitale wedstrijdformulier. Hoogtepunten waren het prima spel van Cas, die na een tijdje afwezig te zijn geweest weer helemaal zijn mannetje stond en op het eind nog het doelpunt van leenspeler Joep uit de JO13-1, die na een vlammend afstandsschot van Job de rebound keurig binnen schoot.