Fysieke overmacht BWO JO15-3 nekt JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn eerste officiële bekerwedstrijd verloren, op ons Hoofdveld was het fysiek veel sterkere BWO JO15-3 met 0 – 3 te sterk.

Met een iets andere speelwijze en onder aanvoering van Hidde en Joep begonnen de boys vol goede moed en met veel energie aan de wedstrijd tegen deze fysiek zéér sterke tegenstander. Ondanks een overwicht van de gasten uit Hengelo hielden we knap stand. Toch stond het bij rust 0 – 2 en werd aangegeven dat we op dezelfde voet door moesten gaan en hard moesten blijven werken. Via Tijn, Stan en Joep slaagden we erin om ook zelf nog wat kleine speldenprikjes uit te delen. Na 45 minuten besliste hun aanvaller helaas de wedstrijd 0 – 3. Verder gebeurde er niet zo veel meer en zorgden de sterk spelende Hidde, Julian, Twan, Daan, Thijn, Mees en Xander ervoor dat de score niet verder opliep tegen dit fysiek zéér sterke team. Verder complimenten voor het het hele team voor dit prima eerste optreden.