Geflatteerde nederlaag voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn 5e competitiewedstrijd ruim, maar enigszins geflatteerd verloren van de koploper. In Fleringen was het fysiek veel sterkere Fleringen JO15-1 uiteindelijk met 6 – 0 te sterk.

Na een toch wel goede en fanatieke wedstrijdbespreking stonden de boys al vrij snel op achterstand. Hierna herpakte het team zich wonderwel goed, lieten de boys echt leuk voetbal zien en kregen we via Kars en Wessel twee hele dikke kansen op de gelijkmaker. Jammer genoeg was het geluk vanmiddag niet aan onze zijde en kwam de op dat moment verdiende 1 – 1 helaas dus niet op het scorebord. Sterker nog de gastheren slaagden er via twee snelle uitvallen, waarbij veelal de lange bal gespeeld werd, in om de stand op 3 – 0 te zetten. De 3 – 0 was een strafschop die in eerste instantie heel knap door Hugo gepakt werd. Maar de dienstdoende scheidsrechter dacht dat het hier een Champions League wedstrijd betrof en liet de penalty overnemen omdat Hugo niet op zijn lijn stond of te vroeg bewoog. Echt heel zuur, want de tweede strafschop werd natuurlijk wel benut.

In de rust aangegeven dat we eigenlijk best wel tevreden waren over het vertoonde spel, alleen jammer dat je jezelf niet beloond en ervoor zorgt dat je weer helemaal in de wedstrijd zit. Ook in de tweede helft zullen we weer een paar kansen krijgen en probeer ervoor te zorgen dat je die ballen dan wel tegen de touwen schiet.

En ook in de tweede helft was het betere veldspel voor KOSC JO15-2, maar vielen de doelpunten aan de kant van Fleringen. De gastheren maakten goed gebruik van hun fysieke krachten, speelden veelal de lange bal en wisten nog een drietal keren te scoren. Ook in de tweede helft kregen we wel een paar mooie kansen, maar Wessel, Hugo O., Chris, Markus en Kars slaagden er niet in om de nul van het scorebord te laten verdwijnen. Fleringen uiteindelijk verdiend gewonnen, maar de wedstrijd had wel degelijk heel anders kunnen verlopen.

1 – 0 Speler Fleringen 2e minuut
2 – 0 Speler Fleringen 20e minuut
3 – 0 Speler Fleringen 35e minuut