Gehavend JO15-2 helpt laagvlieger Borne JO15-2 JM aan de eerste punten

Zonder de geblesseerden Jorne, Imke, Cas en niet fitte Guus, Joep en Mees, maar met gastspelers Niels, Tijn en Ruben werd met 5 – 1 verloren van Borne JO15-2 JM.

De boys begonnen hoopvol en overtuigend aan de wedstrijd en binnen een paar minuten leek Con de 0 – 1 maken, echter werd deze afgekeurd door buitenspel. We waren sterker dan de gastheren en via Con kregen we opnieuw een grote kans. Echter duurde het tot de 10e minuut voordat Job, na een assist van Julian, voor de verdiende 0 – 1 zorgde. Helaas werd het door een individuele actie van een speler van Borne al snel 1 – 1. Vervolgens waren de mooiste kansen aan Job, Con, Mees en Julian niet besteed en verzuimden we om met 1 – 4 te gaan rusten. Complimenten nog voor keeper Xander uit de JO13-2 die een prima indruk maakte en met name bij de spelhervattingen zeer rustig bleef en steeds de goede keuzes maakte.

In de rust dit natuurlijk aangegeven en gezegd dat het gevaar dan op de loer ligt dat hij dan aan de andere kant valt.

Start van de tweede helft was opnieuw voor ons met opnieuw een enorme kans voor Job. Onze aanvoerder deed eigenlijk alles goed, maar zijn uiteindelijke inzet was veel te slap. Hierna kwam helaas uit wat we in de rust hadden gezegd, 2 – 1. Vervolgens kregen we via invaller Tijn uit de JO13-2 nog een goede kans op de 2 – 2, in de rebound kreeg Ruben, ook spelend in de JO13-2 nog een schietkans. Maar helaas troffen beide inzetten geen doel. Hierna vloeiden de krachten weg, gingen de koppies naar beneden en werd het uiteindelijk nog een ruime nederlaag.