Geslaagde schoolopdracht Guus van Wanrooy

Guus van Wanrooij is  speler van KOSC JO19-2 en volgt de opleiding Sport en Bewegen op het ROC in Enschede. In het eerste jaar dienen de studenten van de opleiding een groot aantal uren stage te lopen. Dat heeft Guus dit schooljaar gedaan bij KOSC. Zo heeft hij Hans Roetenberg het afgelopen seizoen ondersteunt bij het trainen en begeleiden van KOSC JO15-1. En dat dat goed is gegaan blijkt wel omdat JO 15-1 kampioen is geworden in de voorjaarscompetitie.
Daarnaast moest hij in het laatste blok als opdracht een toernooi organiseren. Dat heeft Guus gedaan op zaterdag 18 juni voor de teams onder 8.

Er namen 15 kinderen deel aan het toernooi. De kinderen werden ingedeeld in 5 teams en speelden een aantal wedstrijdjes tegen elkaar. Vervolgens werd nog een wedstrijd met alle spelers gespeeld. Het toernooi eindigde met het nemen penalty’s. Ter afsluiting had Guus voor alle spelers een ijsje geregeld.

Al met al was het een geslaagde ochtend. Dank ook aan Jordy Geerdink en Maarten Lammerink voor de begeleiding. Na het toernooi werd Guus’ opdracht met de begeleiding geëvalueerd. Zij gaven een aantal tips, maar waren dik tevreden. Van de spelertjes kreeg Guus een dikke 9!