Gewonnen en verdiend punt voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn 6e competitiewedstrijd gelijkgespeeld, na een spannende en gelijkopgaande wedstrijd werd het na 70 minuten uiteindelijk 1 – 1 tegen Tubantia JO15-4.

Na de prima wedstrijd van vorige week tegen De Lutte JO15-2 wilden we dit vandaag een goed vervolg geven en dit lukte in de eerste helft vrij aardig. Op momenten werd er prima gespeeld en na een tiental minuten zette Joep de 1 – 0 op het scorebord. Deze prima goal viel na een goede  aanval en knappe assist van Julian. Er moest hard gewerkt en gestreden worden om deze voorsprong vast te houden, helaas lukte dit net niet en viel vlak voor rust de gelijkmaker nadat Timo op snelheid werd geklopt.

In de rust aangegeven dat we aardig tevreden waren over het spel en dat we deze uitstekend voetballende tegenstander prima partij gaven.

En in de tweede helft werd er opnieuw keihard gewerkt en waren de gasten uit Hengelo lichtjes de bovenliggende partij. Toch waren er kansen voor beide doelen en had Joep, maar ook Julian en Tijn de 2 – 1 op hun schoen. Óók Tubantia had een paar uitgelezen kansen om de 1 – 2 te maken, maar Hidde, Bart, Twan, Mees, Derken keeper Sepp stonden uitstekend te verdedigen en voorkwamen dit. Uiteindelijk floot scheidsrechter Brons voor het einde en waren beide teams wel blij met een puntje.

Óók vandaag weer een JO15-2 gezien die veel energie in hun spel legden. Tel daarbij op de juiste mentaliteit en een gewonnen puntje was het verdiende resultaat.