Gezocht! Enthousiaste leden voor het Webteam/Social Media

De voetbalvereniging KOSC heeft ca. 650 spelende en ondersteunende leden, een groot aantal besturen en commissies, ruim 130 sponsoren en circa 150 vrijwilligers. Onze vereniging heeft dus te maken met een groot aantal doelgroepen en belanghebbenden binnen de vereniging, maar vooral ook binnen de gehele Ootmarsumse gemeenschap.
Om als vereniging goed te kunnen functioneren is het van groot belang dat alle genoemde partijen tijdig van de juiste informatie worden voorzien. Een goede communicatie is hierbij zeer belangrijk.
Bij KOSC kennen we de Commissie Communicatie en Automatisering. Deze commissie houdt zich bezig met de interne en externe communicatie rondom KOSC alsmede het beheer van de automatiseringsfaciliteiten. Binnen de Commissie CCA is een aantal Werkgroepen cq personen actief ten behoeve van communicatie en automatisering. Bij voorbeeld de KOSC-Proat redactie, een Technische Beheergroep Automatisering en het KOSC Webteam en Social Media.

Deze laatste werkgroep wil graag het team uitbreiden met een aantal enthousiaste leden.

De KOSC website en de diverse Social Media kanalen zijn de belangrijkste communicatiemiddelen om de verenigingsleden te informeren en te betrekken. Verder is de website het visitekaartje van onze club naar derden. De leden van het Webteam zijn verantwoordelijk voor het functioneel onderhoud van de Website en het plaatsen van informatie op de website alsmede voor het beheer van de diverse Social Media kanalen.

De hoofdtaken van de commissie zijn:
1.  Het plaatsen van nieuws en informatie op de website en social media van KOSC.
2.  Het in samenspraak met de technische beheergroep onderhouden en (door)-ontwikkelen van de website en social media-kanalen.
3.  De verschillende geledingen binnen KOSC stimuleren om nieuws en informatie aan te leveren voor de website

De tijdsbesteding is ca 2 á 4 uur per week.
Kortom: Vind jij het leuk om stukken te schrijven, evt. foto’s te maken en nieuws te verzamelen rondom KOSC? Ben je enthousiast en heb je een pro-actieve houding? Meld je dan voor eventuele nadere informatie via de mail bij het webteam@kosc.nl. Bellen mag ook. Neem dan contact op met Erik ter Horst 0650505386.