GEZOCHT JEUGDLEIDERS EN JEUGDTRAINERS

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al volop in beweging. Maar we hebben echt nog een aantal jeugdleiders en jeugdtrainers nodig om op een goede, verantwoorde manier aan de competitie te kunnen beginnen. De jongens en meiden verdienen goede trainingen, betrouwbare begeleiding om op een veilige en sportieve manier te kunnen voetballen. Hopelijk kunnen we zo snel mogelijk de volgende leiders en trainers toevoegen.

Dus wil jij leider en/of trainer worden van een jeugdteam. Of ken jij iemand die hier uitermate geschikt voor is?
Meld hem, haar of jezelf aan! Wil je het graag samen met iemand doen? Of meedraaien in een roulatie-poule, laat ook dit weten. Denk niet: “Leider zijn is niets voor mij of ik heb geen tijd”. Voor iedereen hebben we wel iets dat past bij hem of haar en voldoet aan je interesse en de tijd die je beschikbaar hebt. Ook jouw bijdrage is nodig om de jeugd van KOSC goed te begeleiden. Help KOSC en vooral: help de jeugd!

Voor de volgende teams zijn we nog op zoek naar leiders/trainers, wil je meer weten over de vacatures of wil je een vrijblijvend gesprek aangaan om eens te horen hoe het werkt, neem dan contact op met de betreffende coördinator:

JO13-2: Dit elftal bestaande uit 14 spelers spelen hun wedstrijden op zaterdagochtend en spelen daarbij voor het eerst op een groot veld, deze spelers staan aan het begin van hun voetbalcarrière en hebben daarbij een stel leuke en enthousiaste trainers en begeleiders nodig, dus wie durft dit aan om deze 14 leuke en gezellige spelers te begeleiden en trainen neem dan contact op met Coen Vennegoor 06-41731631.

JO15-1: Voor dit talentvolle elftal onder begeleiding van Rien Kamphuis en Jarno Brugging zijn we opzoek naar een leider die op zaterdagmorgen de vlag op wil pakken. Neem hiervoor contact op met Martijn Klein Haarhuis 06-10749911.

JO15-2: Voor dit geweldige elftal begeleid door Martijn Morsink en Martijn ten Kate zijn we nog opzoek naar een trainer die 1 keer in de week deze jongens wil trainen, dus met 1,5 uur in de week help je dit team al. Neem hiervoor contact op met Martijn Klein Haarhuis 06-10749911.

JO19-2: Voor dit elftal dat getraind wordt door Diederik Lohuis en Jurgen Kleine Schaars hebben we naast Wim Blokhuis nog begeleiding nodig op zaterdagmiddag en een trainer voor een avond in de week. Neem hiervoor contact op met Daan Aarnink 06-83629024

MO20-1: Voor dit team enthousiaste meiden dat met plezier voetbalt op zaterdagmiddag zijn we nog opzoek naar een trainer die de meiden van oefenstof voorziet en een coach die ze zaterdags begeleidt. Wil je dit team daarbij helpen neem dan contact op met Daan Aarnink 06-83629024.

Hoe lijkt het als we jou aan de hand nemen en “opleiden” als jeugdtrainer? Je gaat dan onder begeleiding van een ervaren trainer een team trainen, je krijgt workshops aangeboden en mag als je wil een KNVB pupillen-cursus volgen bij ons op het KOSC complex.