Gezocht jeugdleiders en jeugdtrainers

Gezocht jeugdleiders en jeugdtrainers

Het seizoen 2020-2021 zit er bijna op. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al volop in beweging. Binnenkort hopen we de definitieve teamindeling te kunnen communiceren. Want die is op een haar na rond. Maar we hebben echt nog een aantal jeugdleiders en jeugdtrainers nodig om op een goede, verantwoorde manier aan het seizoen te kunnen beginnen. De kinderen verdienen goed trainingen, betrouwbare begeleiding om op een goede, veilige en sportieve manier te kunnen voetballen. Hopelijk kunnen we voor de vakantie volgende leiders en trainers toevoegen.

Dus wil jij leider en/of trainer worden van een jeugdteam. Of ken jij iemand die hier uitermate geschikt voor is? Meld hem, haar of jezelf aan! Wil je het graag samen met iemand doen? Of meedraaien in een roulatie-poule, laat ook dit weten. Denk niet: “LEIDER ZIJN IS NIETS VOOR MIJ OF IK HEB GEEN TIJD” Voor iedereen hebben we wel iets dat past bij hem of haar en voldoet aan je interesse en de tijd die je beschikbaar hebt. Ook jouw bijdrage is nodig om de jeugd van KOSC goed te begeleiden. HELP ONS EN VOORAL: HELP DE JEUGD.

Voor de volgende teams zijn we nog op zoek naar leiders/trainers, wil je meer weten over de vacatures of wil je een vrijblijvend gesprek aangaan om eens te horen hoe het werkt, neem dan contact op met de betreffende coördinator :

Instroom: Voor de vrijdagavond zijn we nog op zoek naar leuke trainers/trainsters die onze jongste pupillen willen helpen bij hun eerste stappen op het voetbalveld, plezier staat hier voorop en wil jij hierbij helpen en vindt je het leuk om met kleine kinderen om te gaan neem dan contact op Peter Hemmer 06-55855248.

Jo11-2: Dit leuke team bestaande uit 8 jongens en 1 meisje worden getraind door Martijn klein Koerkamp en voor hun zoeken we nog begeleiding op zaterdagochtend, als het je leuk lijkt om op zaterdagochtend deze spelers te begeleiden in hun eerste stappen van hun voetbalcarrière neem dan contact op met Peter Hemmer 06-55855248.

Jo11-3: Een leuk team bestaande uit 7 jongens en 3 meisjes, deze leergierige en enthousiaste pupillen die elke zaterdagochtend hun wedstrijden spelen op een half veld hebben nog een leuke en enthousiaste trainer nodig die samen met Dirk Broekhuis dit team wil trainen, en voor de zaterdagochtend zijn we nog op zoek naar een spontane en enthousiaste leider die samen met Pieter van der Maas voor de begeleiding zorgt deze ochtend. Dus lijkt je dit leuk of wil je met meerdere personen dit team begeleiden neem dan contact op met Peter Hemmer 06-55855248.

Jo13-2: Dit elftal bestaande uit 13 spelers spelen hun wedstrijden op zaterdagochtend en spelen daarbij voor het eerst op een groot veld, deze spelers staan aan het begin van hun voetbalcarrière en hebben daarbij een stel leuke en enthousiaste trainers en begeleiders nodig, dus wie durft dit aan om deze 13 leuke en gezellige spelers te begeleiden en trainen neem dan contact op met Coen Vennegoor 06-41731631.

Mo13-1: Een geweldig leuk meisjesteam bestaande uit 10 vrolijke meiden die spelen op zaterdagochtend op een half veld, voor hen zijn we nog op zoek naar een leuke trainer of trainster die deze enthousiaste groep meiden wil trainen zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen als voetbalsters, lijkt jou dit leuk neem dan contact op met Coen Vennegoor 06-41731631

Jo15-2: Voor dit geweldig elftal begeleidt door Martijn Morsink en trainer Christian Dijkhof zijn we nog opzoek naar een trainer die 1 keer in de week deze jongens wil trainen, dus met 1,5 uur in de week help je dit team al. Neem hiervoor contact op met Martijn Klein Haarhuis 06-10749911.

Jo17-2: Een elftal bestaande uit 14 stoere jongens die getraind worden door Diederik Loohuis en Jurgen Kleine Schaars hebben nog begeleiding nodig op zaterdagmiddag als ze hun wedstrijden spelen, dus als je of jullie denken deze stoere jongens te willen begeleiden neem dan contact op met Daan Aarnink 06-83629024. Hij kan je precies vertellen hoe om te gaan met deze spelers.

Jo19-2: Voor een elftal met 15 jonge mannen die met plezier voetballen op zaterdagmiddag zijn we nog opzoek naar een trainer die deze jonge mannen van oefenstof voorziet en ze klaarstoomt voor het voetbal bij de senioren, wil je deze jonge mannen daarbij helpen neem dan contact op met Daan Aarnink 06-83629024.

Hoe lijkt het als we jou aan de hand nemen en  “opleiden” als jeugdtrainer ? Je gaat dan onder begeleiding van een ervaren trainer een team trainen, je krijgt workshops aangeboden en mag als je wilt een KNVB pupillen-cursus volgen bij ons op het KOSC complex.