Glazen Huis actie voor Speeltoestel KOSC

Vanaf 26 augustus tot en met 1 september draait het Glazen Huis Ootmarsum weer op volle toeren. In 2012 is dit initiatief voor het eerst gehouden en toen werd het bedrag nog naar het landelijke Glazen Huis, dat toen in Enschede stond, gebracht. De jaren daarna werden plaatselijke en/of regionale doelen ondersteund. Op hartverwarmende wijze wordt er die dagen door een team van vrijwilligers keihard gewerkt om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen met allerlei acties, die vanuit het Glazen Huis worden vormgegeven. Om dit evenement nog  meer kracht bij te zetten zal er op zondag een KIDSRUN georganiseerd worden.

Vijf goede doelen
In deze 8e editie van 2019 heeft de organisatie vijf goede doelen uitgekozen. Een gedeelte van de opbrengst is onder meer bestemd voor de aanschaf van een speeltoestel op sportpark ’n Tooslag van Voetbalvereniging KOSC.  Voetbalvereniging KOSC heeft deze aanvraag ingediend om voor de jongsten, die vaak meekomen naar voetbalwedstrijden of trainingen een speeltoestel te plaatsen. Daarnaast is het sportcomplex ’n Tooslag vrij toegankelijk en dus kan er op ieder uur van de dag gespeeld worden.

Kidsrun
Wil jij ook in actie komen of steun je (een van) deze doelen, loop dan mee! Door simpelweg deel te nemen aan de KidsRun krijgt de actie van het Glazen Huis in Ootmarsum meer aandacht en help je mee.
De kidsrun word gehouden op zondag 1 september en is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.  Er wordt in verschillende leeftijdscategorieën gestart. Het startpunt is de parkeerplaats bij Cafe de Poort en de jongste lopers beginnen om 11.00 uur. Er wordt een parcours afgezet tot aan de RK kerk. Je loopt dus ‘een rondje kerk’. Bij de KidsRun geldt: meedoen is belangrijker dan winnen. We nemen daarom geen tijd op.
Deelname is gratis dus kom met z’n allen! Je kunt alleen meedoen, samen met je broertje of zusje maar ook met je vriendengroep. Opgave vooraf is niet nodig, maar kom wel op tijd.
De Kidsrun is een initiatief van Het Glazen Huis Ootmarsum te samen met OLC’93. Wanneer je over de finish gaat, krijg je van ons een unieke medaille! Want bij zo’n geweldige prestatie hoort natuurlijk een mooi aandenken.