Greune Rakkers pakken de Jan ter Horst bokaal

Vanuit het niets veroverden de Greune Rakkers de Jan ter Horst bokaal. Zij wonnen het zaalvoetbaltoernooi in sporthal de Schalm door na een spannende finale, en na strafschoppen, favoriet BamBam te verslaan. In de poule eindigde BamBam nog als eerste voor de Greune Rakkers. In de andere poule   waren het Klapband en Piep strak United de nummers 1 en 2.
De kruisfinales gingen dus tussen BamBam en Piep strak United en tussen Klapband en Greune Rakkers. De eerste kruisfinale werd beslist na een lange reeks strafschoppen en BamBam toonde zich daarin de beste. De Greune Rakkers versloegen Klapband met 1-0 en ook deze kruisfinale werd een spannende aangelegenheid. Dat gold zeker voor de finale, die in 2-2 eindigde en dus moesten de penalty’s beslissen wie zich de trotse bezitter mocht noemen van de Jan ter Horst bokaal. Het werden dus de Greune Rakkers, die zich het meest koelbloedig toonden en de finale zo in hun voordeel beslisten.
De organisatie kan terugzien op een prima verlopen toernooi met heel veel gezelligheid in de kantine van de sporthal. Dat had ook alles te maken met de muzikale medewerking van de dj’s van het Glazen Huis. Jan ter Horst junior bedankte namens de familie ter Horst de organisatie van dit evenement dat op sportieve wijze verlopen is. Volgend jaar 27 december 2020 staat al weer genoteerd voor de 33e editie van het Zaalvoetbaltoernooi Ootmarsum.
Bron: InenOmOotmarsum