Hard werkend JO15-2 verliest onverdiend van subtopper Rigtersbleek JO15-4

KOSC JO15-2 heeft zijn voorlaatste wedstrijd ongelukkig en onverdiend met 2 – 3 verloren van subtopper Rigtersbleek JO15-4.

Na de zwakke vertoning van vorige week waren de boys erop gebrand om zich te revancheren vandaag. En dit lukte eerlijk gezegd vrij aardig. Het team werkte keihard en liet óók vrij behoorlijk voetbal zien. Nadat het via een strafschop 0 – 1 werd, scoorde Hidde een vijftal minuten later met een hard en hoog afstandschot de verdiende gelijkmaker. In het restant van de eerstehelft werd er in de gelijkopgaande wedstrijd meer gescoord.

In de rust aangegeven dat we prima spel lieten zien waren en dat er zeker kansen op een goed resultaat waren vandaag. Aangezien hun keeper niet al te sterk oogde, afgesproken om wat vaker van afstand op goal te schieten.

Ook in de tweede helft ging deze spannende wedstrijd behoorlijk gelijk op en kwamen de gasten ietwat gelukkig op voorsprong 1 – 2. Niet veel later zette aanvoerder Hidde met een verwoestend afstandschot de verdiende gelijkmaker op het scorebord. Dit leek óók de eindstand te worden, echter wisten de gasten een klein kwartiertje voor tijd de 2 – 3 te maken. In het vervolg van de wedstrijd hebben de boys er nog alles aan gedaan om de gelijkmaker te produceren. Jammer genoeg zat dit er niet meer in en werd ook onze laatste thuiswedstrijd ongelukkig verloren.