Hardwerkend JO15-2 komt tekort tegen Quick ’20 JO15-8

KOSC JO15-2 heeft helaas ook zijn tweede bekerwedstrijd verloren, op ons Hoofdveld was een fysiek sterk Quick’20 JO15-8 met 0 – 5 te sterk.

De boys werkten allemaal keihard en gaven keurig tegenstand aan de gasten uit Oldenzaal. Deze zwarthemden waren wel wat sterker, hadden vaker de bal en voetbalden ook wat makkelijker. Helaas slaagden we er zelf niet in om kansen te creëren, maar konden, door middel van hard werken en als kerels de duels ingaan, nog wel goed tegenhouden. Met name Hein, Bilal, Twan, Xander en Thijn beten fel zich af en de rest van dit team nam dit goede voorbeeld ook keurig over. Bij rust er jammer genoeg wel  0 – 2 op het scorebord.

In deze rust aangegeven dat we zéér tevreden waren over de inzet, beleving en het fanatisme waarmee gespeeld werd.

In de 2e helft werd dit keurig voortgezet en kregen we via Hein en Sajed zelfs ook nog wel een paar kansjes. De gasten wisten nog wel een drietal keren te scoren en daarmee werd de eindstand op 0 – 5 bepaald.
Dit kunnen we wel een nederlaag met perspectief noemen. Er werd als team gestreden, maar de gasten waren simpelweg gewoon wat te sterk voor ons. Volgende week nieuwe ronde en nieuwe kansen.